Mercoski 17 yaş , 70kg ,182 boy,3.ay(BB) tavsiye bekliyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mercoski
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mercoski

Üye
Daha önce evde body yapmaya çalışıyordum fakat çokta büyük bi gelişme göremedim bu yüzden salona yazıldım 2 ayda 5 kilo aldım
Programım 1. gün Biceps-Göğüs
2.gün Sırt-Kanat-Arka kol
3.gün Bacak-Omuz
Her 2 günde birde karın yapıyorum tavsiyelerinizi eleştirilerinizi bekliyorum.
n7VpEG.jpg
7Tcpgb.jpg
gwvz4g.jpg

Px4y5o.jpg

Son düzenleme:
Şuan hiçbir şekilde bir beslenme programım yok daha yolun başında olduğumu göz önüne alırsak beslenme programı tavsiye edebilir misiniz ?

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim fakat benim ciddi anlamda bir beslenme programına ve haftada 3 günlük bir programa ihtiyacım var
Şuandaki programım
1.Gün
Biceps
Alternate Biceps Curls 12x3
TWO OR ONE ARM LOW PULLEY CURLS 12x3
Tek kol dayayarak dumbell biceps 12x3
Göğüs
Pullover 12x3
Bench Press 12x3
Incline bench press 12x3
Butterfly 12x3

2.GÜN - OFF
3.GÜN

SIRT-KANAT
BACK LAT PULL DOWN 12x3
One arm dumbell rows 12x3
Cable row seated 12x3
ARKA KOL

Oscar clup 12x3
Cable machine triceps 12x3
Back row triceps 12x3
Dips 12x3

4.GÜN - OFF
5.GÜN

Omuz

Behind neck press 12x3
Dumbell lateral raise 12x3
Dumbell front raise 12x3
Arnold press 12x3

Bacak
Leg Press 12x3

Leg curl 12x3
Calf Press On The Leg Press Machine 12x3

6.GÜN-OFF
7.Gün-OFF

Haftada 2 günde bir karın çalışıyorum ve 4x15 barfix 100 şınav yapıyorum program doğru mudur yardım ederseniz gerçekten sevinirim.Haftada 3 gün olmasının sebebi ygs-lysye derece için çalışıyorum.Yardımınızı bekliyorum.

Dostum tebrik ederim 3 ay icin harika bir vucut. Karin kasi icin hangi hareketleri yapiyorsun ogrenebilir miyim.kolay gelsin

Selam mercoski, beslenme proğramını kendiniz hazırlamanız gerek bu işin temeli besine, düzenli uykuya(23:00-06:30) ve düzenli antremana bakıyor. Beslenme proğramıyla çok daha iyi yerlere gelirsiniz, gelişiminiz gerçekten güzel tebrikler.

Emre abi öncelikle teşekkür ediyorum fakat 2 sorum var sence protein tozu kullanımına başlamalı mıyım ? ve sence programım yeterince iyi mi ? cevaplarsan çok sevinirim

gkPPZZ.jpg
Emre abi öncelikle teşekkür ediyorum fakat 2 sorum var sence protein tozu kullanımına başlamalı mıyım ? ve sence programım yeterince iyi mi ? cevaplarsan çok sevinirim
Sırtı çok beğendim ben vücut şeklini almış sadece şuan hacmin eksik, düzgün bir beslenme proğramıyla çok iyi yerlere gelebilirsin genetiğin güzel ölçülerin var ise yazar mısın lütfen? Protein tozuna gelirsek bence acele etme temel besinlerden hala istediğin protein miktarını alabilirsin. 1 1.5 ay sonra idman sonrası protein tozu kullanabilirsin kana daha çabuk karıştığı için. Antreman sonrası vücudun protein ihtiyacını bu şekilde günde 1 kere kullanarak kaslarını proteine doyurabilirsin. Kendi beslenme proğramımın resmini buraya koyuyorum bu proğramdan yola çıkarak kendine özel bir proğram hazırlayabilirsin. Vücudum yağ tutmadığı için böyle bir proğram yazdım ben. Snacks bölümündeki öğün aralarıdır, üzümü 3'e(3x100gr) böl sabah öğle arası, öğle akşam arası ve gece yatmadan önce şeklinde tüketiyorum. Muz ise antreman öncesi, sabah öğle arası, öğle akşam arası ve gece yatmadan önce yine bu şekilde tüketiyorum. Protein tozuna henüz ihtiyaç duymuyorum bende ama alırsam yemek yemeye vaktim olmazsa eğer antremandan 30dk önce ve antremandan hemen sonra tüketmeyi planlıyorum. Birde gece yatmadan önce yoğurt süt tüketirsen gece kas yıkımı yaşamazsın. Proğramına gelirsek vücudundan yola çıkarak söylüyorum proğramın gayet iyi ama tecrübeli arkadaşlarımız, hocalarımız cevaplarsa daha bilinçli bir yorum olur. Saygılarla...

Çok sağol abi , bende tahminimce ektomorfum küçüklüğümden beri çok zayıfım önerilerin ve program için çok sağol en azından bi temelim var artık ölçülerim :
Omuz 122
Göğüs 105
Kol 35
Bel 76
Kalça 92
Üst Bacak 55
Kalf 42

Çok sağol abi , bende tahminimce ektomorfum küçüklüğümden beri çok zayıfım önerilerin ve program için çok sağol en azından bi temelim var artık ölçülerim :
Omuz 122
Göğüs 105
Kol 35
Bel 76
Kalça 92
Üst Bacak 55
Kalf 42
Yaşına göre çok güzel ölçülerin var maşallah.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı