Memelerim ve Jinekomasti şüphem. Yardım edin!

Benim memelerim tshirt giyince cok kötü görünüyor kadın memesi gibi. Fotoğrafları atıyorum bi bakar mısınız. Jinekomasti var mı acaba? Yoksa nasıl düzeltirim? Bıktım artık gelen geçen mememi sıkıyo erkek olduğumu unutturcaklar yemin ediyorum. Yardım edin!...

Boy: 1.83
Kilo: 65

Eklentiler

• Resim 132 (1000 x 1000).jpg
    Resim 132 (1000 x 1000).jpg
    110 KB · Görüntüleme: 534
  • Resim 133 (1000 x 1000).jpg
    Resim 133 (1000 x 1000).jpg
    125,8 KB · Görüntüleme: 503
  • Resim 134 (1000 x 1000).jpg
    Resim 134 (1000 x 1000).jpg
    124 KB · Görüntüleme: 477
  • Resim 135 (1000 x 1000).jpg
    Resim 135 (1000 x 1000).jpg
    119,8 KB · Görüntüleme: 494
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım doktora görün en doğrusunu o söylecektir bişey yoksa bile için rahatlar varsa zaten erkenden öğrenilmesi daha iyi diye düşünüyorum..

Buradaki hiçkimse sana birşey diyemez.Desede %100 tutmaz.

En doğrusu doktora gitmen.

Bir gariplik görünmüyor.yalnızca meme başları biraz büyük gibi.Bu da sanırım genetik.Ama sen emin olmak için doktora görün.

evet ailemizde erkekler olarak meme başlarımız büyük :))
Peki bu memeleri dümdüz yapmak için bi hareket falan var mı acaba?

Bir sorun gözükmüyor , ergenlik dönemindeysen normal meme uçlarının büyümesi.

gelen geçen memelerini mı sıkıyor :D :D :D :D

merak etme bir şeyin yok

Yazıyı bu boyuta getirmişsin ya İnşallah jinokomastisindir. :D

Geçen gün açtığım konuya benzer yalnız. Benim de meme ucum büyük bi de iri göğüslerim düşün yani. Ama gerizekalı toplum tarafından göğüs kası olarak nitelendirildiği için sıkıntım yok(kaslı orası ayrı da:lol:) Jinekomasti değil bu yalancı jinekomasti denilen şey. Ama çok çok az sendeki zaten pek bişey yok yani göğüste yok daha doğrusu tişört giyince falan kötü görüntü olduğunu sanmıyorum.

peki tamam teşekkürler yorumlar için jinekomasti yok tamam. Peki nasıl dümdüz hale getirebilirim yani t-shirt giyince öyle belli olmasa düz dursa. Anlamaya çalışın beni lütfen..
NOT:YAZI BOYUTU İÇİN ÖZÜR DİLERİM İLK KONUM :)

bana kalırsa bısey yok tek sorunun yazı puntası ve rengı 10 sanıyede okudum ama kor oldugumu sandım arkadakı renkle kırmızı yazı rengı cok fena olmus gozlerım acıdı :D

Biraz ekmek ye çok zayıfsın ama jinekomasti değilsin :)

Back
Yukarı