Meme ucu sarkması, büyümesi

Bende de aynı sorun var. Doktora gittim. Kan testi ve ultrason verdi. İkisinde de bişey çıkmadı. Yaşın genç daha sonra geçebilir boşuna ameliyat yapmaya gerek yok dedi. Beni de rahatsız ediyo ama napalım biraz daha bekliycez. Yaşım 17 bu arada.

Kitaplarımı raflardan indirip sana kopya edecek değilim...

Kaç kere jinekomasti için doktora gittin diyorsun...

Kardeş mesleğimi söyledim... Kaç yıllık eğitimimi kaç sene çalıştığımı söylemem faydasız.. Boşuna konuşuyorum...

Daha ayrıntı gerek var mı?

Pes doğrusu...

Jinekomasti de cerrahi olarak yağ hücreleri ve süt dokusu alındıktan sonra daha neresi büyüyecek...

içinde olmayınca ben sana neyi anlatayım...

Bu işin içindeyim deyince ne anlarsın... jinekomastinin teşhis ve takibinde ben de varım... Yani bu hastalığın teşhisinde benimde rolüm var...

Daha neyi anlatayım...

Sen bilirsin...

Sen bilirsin deyince dövüş kavga olmazmış...

Ben birşey bilmiyorum o zaman...

Abi işin ne açıkçası doktor musun bilmiyorum:) Ama doktorsan da yanılıyorsun çok net söyleyeyim sana. Sana geçen seneki bi definasyon fotomu göstereyim dilersen tel tel yaptım neredeyse vücudumu 3 ay boyunca affedersin eşşek gibi diyet yaptım, vücudum tarihinin en parçalı anlarına sahne oldu:lol: O meme ucu HİÇBİR ŞEKİLDE GEÇ-Mİ-YOR İM-KAN-SIZ. Bunu çok net söylüyorum benim de meme ucum büyük sertken normal ama yumuşak olunca acaip duruyor. İstediği kadar spor yapsın yağ atsın geçmez o meme ucu yok yani. Boşa beklenti olmasın arkadaşa git ameliyat ol kurtul kardeşim yalancı jinekomastidir zaten yüksek ihtimal.

yaşım 16 87 kilo iken memelerim hem yağlıydı hemde ucu büyüktü şimdi 81 kiloyum göğüsüm nerdeyse kasa dönüştü ama hala azda olsa yağ var göğüs ucunda hiç bi değişim olmadı onun 2 çözümü var ya 18 yaşını beklemek yada 18 yaşından sonra devlet hastanesinde ücretsiz ameliyat olmak

mrba arkadaslar..
benimde meme uclari bole siskin napsam olmuyoo kucuk ama sicakda flan siskin duruyo banyoda,soukda,titredikde,elle biraz uzerine baski yaptiginda normal oluyo...yas 19 kilo:63

meme uçlarıyla oynama bu onları tetikleyebilir
sen sıkıntın varsa doktora görün o sana gerekeni anlatacaktır
yağlı yiyeceklerdende uzak dur
hormonları etkileyen şeylerden sağlıksız beslenmeden abur cubur fast food dan uzak dur

Back
Yukarı