Mekik ve protein tozu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan srcn10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

srcn10

Üye
Merhaba arkadaşlar , benim bir sorum olacaktı. Ben protein tozunu ağırlık antrenmanı ve ardından karın egzersizleri yaptıktan sonra hemen kullanıyorum. Fakat protein tozunu ağırlık çalıştıktan hemen sonra kullanmak gerektiği için sizce ağırlıktan sonra protein tozu almak ve sonrasında karın yapmak mı daha iyi olur. Yoksa önce karınla başlayıp sonra ağırlık ve toz mu ? Ya da benim şu an yaptığımda bir sorun yok mu diyorsunuz ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

protein tozu , antrenmandan doğan besin ihtiyacını karşılamak için bir tamamlayıcı olabilir en fazla... ama yazdıklarından anladığım kadarıyla, sen antrenmanı, protein tozunun tamamlayıcısı olarak görüyorsun :) tam merkeze tozu koymuşsun. yanlış. olayın merkezi antrenman ise, çevre halkası beslenme ise, onun dışındaki halka dinlenme ise, toz ancak dördüncü halka olmalıdır.

Bence , ağırlık çalışın , karın egzersizlerinizi yapın ve tozunuzu en son için.Yani şuan yaptığınız gibi.Ayrıca yukarıda arkadaşın dediği gibi ,agirlik çalıştım hemen toz almalıyım yoksa çalışmam boşa gider gibi bir mantık yok.Ben toz kullanmadigim halde antremandan en geç 1 saat sonra evde olup yemeğimi yiyorum.Bir sikintida yaşamadım şimdiye kadar.

Cevaplar icin tesekkurler toz kullanan arkadaslar da kendi kullanim sekillerini soylerse guzel olur
Toz kullanımı kişinin beslenmesine göre değişir. Protein tozunun espirisi beslenmendeki protein açığını kapatmaktır. Eğer sen vücut ağırlıgın x 2 yada 1.5 proteinin alıyosan gerisi teferruattır.
Bu arada sabah aç karnına ve spordan sonra kullanabilirsin.(Sabah vücut aç kaldığı için protein tozununda emilimi hızlı olduğu için sabah kalktıgında en ideal öğündür tabi bundan sonra 1-2 saat içinde kahvaltı etmek şartıyla.

ya önce şu tozu düşünmekten vazgeç önce. antrenmana odaklan.
kafanda iki tür program hazırlamışsın.
ağırlık-toz-karın
karın-ağırlık-toz.
benim bildiğim program, omuz-bacak-karın, yahut omuz-kol-karın, yahut göğüs-kol, yahut bacak-karın vs gibi şekillerde olur. ben ilk defa senden tozun yazılı olduğu program görüyorum. rednose7 güzel bişey yazmış...

Back
Yukarı