BelirsizAdam
Üye
Dizlerime kadar eğilmiyorum. Crunch hareketini hareketini yapıyorum fakat kendimi doğru yapıyor gibi hissetmiyorum. Kendimi videoya çektim, bir de açtım YouTube'dan videolara baktım. Adam çok rahat bi şekilde çekiyor fakat benim kollar başın arkasındayken kendimi kaldırabileyim diye istemsizce ileri doğru gidiyor, bilmem o görüntüyü anlatabildim mi..
Ayaklarımı kanepenin altına sıkıştırınca da mekik diye bi olay kalmıyor gibi geliyor bana. Çok basitleşiyor çünkü ve gücü bacaklarımdan alıyorum.
Acaba ayaklarımı sıkıştırmadan ilk paragrafta anlattığım şekilde devam etsem alıştıkça normalleşir mi hareketi yapış şeklim? Açıkcası endişem biraz da "benim yaptığım mekik mi yoksa kendi kendime garip bi hareket yapıyorum da boşa mı gidiyor?" yönünde
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ayaklarımı kanepenin altına sıkıştırınca da mekik diye bi olay kalmıyor gibi geliyor bana. Çok basitleşiyor çünkü ve gücü bacaklarımdan alıyorum.
Acaba ayaklarımı sıkıştırmadan ilk paragrafta anlattığım şekilde devam etsem alıştıkça normalleşir mi hareketi yapış şeklim? Açıkcası endişem biraz da "benim yaptığım mekik mi yoksa kendi kendime garip bi hareket yapıyorum da boşa mı gidiyor?" yönünde
Sent from my LG-D855 using Tapatalk