Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben severdim. Dünya görüşüme de hayat görüşüme de yakın bir insandır. Beni ilgilendiren kısmı budur. Ben üzüldüm. Medya dünyası eksikliğini çok hissedecektir.
Dün 19 da açtım baktım yok, dedim yine biyerlere gitmiş, Değiştim kanalı bir dahada izleyemicem :/
Allah rahmet eylesin. Hepsi bir yana ani gidişi bizlere bu gün olup yarın olmadığımızı hatırlattı...
22 aralık cumartesi günü söyleşi ve imza gününe katılmıştım daha 1 ay olmadı öleceği aklıma gelmezdi. 71 yaşındaymış genç gösterdiği kesindi. azmini çalışkanlığını sevmişimdir. hayata fakirlik içinde başlamış bir ayağı aksıyordu 5 ameliyat geçirmiş tüm bu zorluklara rağmen hayatta çok iyi yerlere gelmeyi başarmıştır esprili bir insandı mekanı cennet olsun.
Lutfen sadece bassaglıgı mesajları paylasın. Ölenin arkasından gıybeti yapılmaz. Sevmeyeni de lutfen buraya yazmasın. Bize yakısmayan veyahut off-tıopic mesajları sildim.