mega mass 2000 kullanımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar mega mass 2000 alarak kullanmaya başladım. antremandan önce ve sonra olmak üzere 250 ml.süte 3 yemek kaşığı karıştırarak. fakat ne zaman içsem tuvalete gittiğim zaman sanki ishal olmuş gibi boşaltıyorum. ya yanlış kullanıyorum yada benim bağırsaklar çok kötü. nerde yanlış yapıyorum . yardımlarınızı bekliyorum.

dostum mega mass kilo aldirici olarak daha fazla kullanilir mega massta fazla protein yoktur idman dan sonra protein almalisin ve mega massi idmandan sonra alma ve idmandan once 2 saat once al ve gun boyunca iyi besin alamiyorsanda alabilirsin ama asla yemek yiyip te ustune toz alma coknku o toz ve yemek hemen suya cevirip miydeni bozabilir cok SIK yapilan bir hatta

arkadaşlar mega mass 2000 alarak kullanmaya başladım. antremandan önce ve sonra olmak üzere 250 ml.süte 3 yemek kaşığı karıştırarak. fakat ne zaman içsem tuvalete gittiğim zaman sanki ishal olmuş gibi boşaltıyorum. ya yanlış kullanıyorum yada benim bağırsaklar çok kötü. nerde yanlış yapıyorum . yardımlarınızı bekliyorum.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/mega_mass_2000_kullan_m-t10574.html?p=102974#post102974

tekrar baslik acarsan forumdan uzaklastirilacaksin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı