Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar 6 aydır vg yapıyorum daha öncesindede bi sporcu geçmişim var 6 aydır düzenli ve hacim kazanmaya yönelik yaptıgım sporuma ramazan dolayısıyla 1 ay ara verdim ve vücudumu çok iyi dinlendirdim bu programıda eylülden mayısa kadar çok disiplinli bi şekilde uygulamayı planlıyorum amacım hacimle beraber kondisyonumuda arttırmak görüş ve önerilerinizi esirgemeyin.
Cuma: Sırt Close-Grip Front Lat Pulldown Wide-Grip Front Lat Pulldown Wide-Grip Rear Lat Pulldown Seated (Cable) Row Lying T Bar Rows + One Arm Dumbbell Rowing
9 ay boyunca aynı programı uygulamak bi yerden sonra senin yerinde saymana sebep olabilir o nedenle uygulayacağın programları max 2 ayda bir değiştir, her program sonunda ayna karşısında vücuduna bakarak yada fotoğraf çektirerek bir diğer programını eksiklikleri kapatmaya yönelik hazırla...
9 ay aynı program yapılmaz bir program en az 1 ay en fazla 2 ay uygulanmalıdır ki hadi bunu geçtim ben ömrüm hayatım boyunca bu kadar saçma bir program görmedim sadece göğüs e bile tek seferde 6 tane press hareketi yazılmış diğerlerine dikkatli bakmadım bile genel görünüşü onlarında öyle bu programla hiç bi gelişme gösteremiyeceğin gibi aksine gerilersin o yüzden gözden geçirmeni tavsiye ederim
MK #7 ve 1mmortal demiş zaten bir program en az 1 ay en fazla 2 ay uygulanır diye. Bu neyse de o kadar göğüs hareketini 8 tane yapamassın zaten yapsanda olduğun yerde kalmayıp gerilersin aynısı omuz ve sırt içinde geçerli!! sakın bu programı yapma
Merhaba arkadaşlar 6 aydır vg yapıyorum daha öncesindede bi sporcu geçmişim var 6 aydır düzenli ve hacim kazanmaya yönelik yaptıgım sporuma ramazan dolayısıyla 1 ay ara verdim ve vücudumu çok iyi dinlendirdim bu programıda eylülden mayısa kadar çok disiplinli bi şekilde uygulamayı planlıyorum amacım hacimle beraber kondisyonumuda arttırmak görüş ve önerilerinizi esirgemeyin.
Cuma: Sırt Close-Grip Front Lat Pulldown Wide-Grip Front Lat Pulldown Wide-Grip Rear Lat Pulldown Seated (Cable) Row Lying T Bar Rows + One Arm Dumbbell Rowing
Bu göğüs çalışması seni ileri değil geri götürür ve antremanından verim alamassın. Dips ve şınavla emin ol çok daha iyisini bile yaparsın. Programın çok ağır.
Bench press temel ve en etkili göğüs egzersizi göğüsün yüzde90 ınını etkiler zaten ve gerçekten limitlerini zorlamalısın dinlenmeleri kısıp limitlerini zorlaman gerekir
Peşinden yapman gereken en iyi çalışma dips olur aslında ama dips sonrası açış hareketleride idealdir. Hatta benchpress sonrası şınav çekmek çok mükemmel derecede işe yarar. Kaslar gelişmeden izole hareket yapmadım şahsen ve zararınıda görmedim.
Bacak:
Leg Press Leg Extension Calf
Bu hareketlerle cidden bir yere varman zor. Fullsquat, Squat gibi iki sihirli hareket eksik kaldıki yanına her zaman deadlift eklemek komple vücut rutini yapmaktır.
Upright rowing programında eksik ve kollarının gelişiminede katkı yapar.
ve military press mutlaka olmalı. Behind neck press ve military press hareketini yaparken dikkatli ol ve ellerini kulak hizasından fazla kaldırma.
Sırt konusuna gelirsek makinelere pek guvenme öncelikle sırt çalışma sırası
1 barfiks
2 DumbellRowing yada Barbell rowing
3. Lat pulldown ve close grip lat pulldown
4. Machine Rowing olmalı.
Ayrıca Barfiksi Dumbell Rowing yada barbell rowingden sonra yaparsan daha hızlı gelişir sırtın. barfikste zorlanıyorsan daha kolay çekmeye başlarsın
cok komik ya idman budur bence, ama gögüs 8 hareket az olmuş en az 20 hareket yap birde 2 büyük kas grubu beraber çalışmak yine az olmuş kanatıda ekle tam senlik bi program bak.
gögüs 15 set
bacak 15 set
kanat 20 set
bilek 12 set
mide 30 set gir deli vücudun olucak inanıyorum buna...
bizde büyüyelim diye tek adele günde 15 dakka 3 hareket 9 set gögüs girip çıkalım idmandan azmı çalışıyoruz acaba yanlışı kim yapıyor?