Bir anlık gaflet satıcı arkadaşın tavsiyesi üzerine aldımDünyaca ünlü bazı markaların bile iddia ettikleri protein veya içerik değerlerine sahip olmadıkları ortaya çıkarken, hakkında bilgi sahibi olmadığınız markalara nasıl güvenip alıyorsunuz anlamak mümkün değil.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gidip değiştireyim basarabilirsemspora ilk başladığım zamanlar almıştım idare eder ama yinede kaliteli markalardan şaşmamalısın.acemilik hali bende almıştım![]()
mesela nutrend , mp, muscltech, multipower,weider,bsn gibi markalar alabilirisinGidip değiştireyim basarabilirsem
165 gibi bir şeye aldım 35 daha verdim optimum aldım: )ne kadara aldın onu kardeşim[DOUBLEPOST=1449313996][/DOUBLEPOST]
mesela nutrend , mp, muscltech, multipower,weider,bsn gibi markalar alabilirisin
Tüh geç bir haber nereden bulacağım bu arkadaşıBi arkadaş bulun kendinize optimum 4,5 kg lığını alın 180 tl ye geliyor
Gittiğin salondan olabilirmiTüh geç bir haber nereden bulacağım bu arkadaşı
Gittiğin salondan olabilirmiTüh geç bir haber nereden bulacağım bu arkadaşı
güzel seçim165 gibi bir şeye aldım 35 daha verdim optimum aldım: )
Allahım ya bende bir arkadaşın yurtdisindan 180tlye 4,5kilo whey getirdiğini sandım: )Gittiğin salondan olabilirmi![]()
Tsk ederim zaten iade ettimnitroful ün ürünü bu maximus sakın girmeyin piyasanın en kötü ürünlerinden beş para etmez paranıza yazık olur