Maximum kac hareket

Bnde bugun baslicam programa ilk gun gogus 5 hareket var ama sirtta da 5 hareket ypiorum Omuz 4 biceps 3 triceps 4 onu 3 e dsureblirim

farklı bölgeler için yapıyosan 5 hareket ok. üst orta alt şeklinde. Sırt da aynı şekilde. kanatlar trapez alt sırt vs gibi .

Msela bugun gogus 5 hreket yptim yarin biceps 3 hreket yptim snra ara veriyimmi yoksa drek omza gciyimmi bide drop set yapsammi bicepste

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:49 ----------

Yorum yok mu

Ben yerinizde olsam çeşitli hareketler yerine 2 hareketi toplam 16 set yaparım.Her ay programın değiştirilceğini düşünürsek zaten hareketler bitiyor bir süre sonra :)

Farklı hareketler yapıcam illa dersende 3-4 arası tercih etmeni önerebilirim :)

Drop set en azından 1-2yıl sonra uygulanabilir bir sistem.Artık bir yerden sonra ağırlığa alışan kaslar gelişmiyor ve yorulmak istiyor işte o zaman drop set devreye giriyor.

Son düzenleme:
Hmm tmm ara vermeden gricem bn 7 aydir barbell curl hammer curl ve consant ypiorum acba ondan mi kollarim gelismio bi ara scott curl de yaptim deistrmeli miyiz bi de onlarin yerine ne koyabilirim

Back
Yukarı