Masturbasyon?

Hergün 3-4 defa çok fazla. Eminim boş vakitlerinde yapacak birşey bulamayınca aklına bu iş geliyor ve yapıyorsun. Boş vakitlerini farklı aktivitelere ayır, hobiler edin ve çok fazla şekerli gıda tüketimini kes. Herşeyin fazlası zarar her ne kadar keyif verici olsada.

hmm anladım..yani bunu engellemenin ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz..bunu bırakmanın en iyi yolu sosyalleşmek yani.. azaltmaya çalışıcam hadi hayırlısı..birde bu spermler kamiklerdeki iliklerden geliyormuş ve ayak kemiklerini zayıflatıyormuş..ne kadar doğru?

Arkadaşlar tamam antrenmandan 6 saat önce veya sonrasında karar kılmışsınız.Bencede çok mantıklı ancak sadece kaslarda mı etkisi oluyor yani masturbasyon kondüsyonu da etkiler mi?

hmm anladım..yani bunu engellemenin ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz..bunu bırakmanın en iyi yolu sosyalleşmek yani.. azaltmaya çalışıcam hadi hayırlısı..birde bu spermler kamiklerdeki iliklerden geliyormuş ve ayak kemiklerini zayıflatıyormuş..ne kadar doğru?

spermler iliklerden geliyorsa testisler ne işe yarıyor die sorsam

konu nerelerden nereye gelmiş ya :S mast. tamamen psikolojik bi olaydır spora gidip çalışamama gibi bi problem yaratmaz herşey kafada biter..Şöyle açıklayabiliriz örneğin 80-90kg basan biri 100kg benc press girecekse ve ağırlığın altına yatarken acaba kaldırabilirmiyim yapabilirmiyim diye düşündüğün zaman o kiloyu basman imkansızdır..Ama derse ki 90kg basabilyorum bu 10 kg mı beni zorlayacak ne var bunda gibi kendini tatmin edici düşünceler geçirirse eminim ki yapacaktır..Kendi açımdan söylüyorum ben böyle düşünüyorum ve kafamda yapamayacagım diye gecince agırlıgın altına girmiyorum olmayacak diye bi 10-15 sn daha dinleniyorum iyice motive olup ağırlık altına giriyorum..off topic oldu konu ama mast. da böyledir psikolojikman spora gidip ben mast. yaptım enerji kaybı oldu diye düşünürsen hiç çalışma zaten...

Antremandan önce veya sonra 6-8 arasında bir süre olması gerekli ve eer mümkünse dinlenme gününden bir önceki gün yada dinlenme gününde yapılmalı ;)

Off günlerde spor yapılan 16.00-18.00 arasında 25 ile 30 dakikalık bir zaman süresince üçlü süper set uygulanıp yapılabilinir. Öncesi serbest aminoasit ve sonrasında whey alımıyla anabolik fayda daha da artırılıp testosteron değerleri de yükseltilebilinir.

Masturbasyon değilde cinsel münasebet inanılmaz etkiliyor o gün ağırlıkları bırakın kaldırmayı gözüm görmek istemiyor belki psikolojiktir yada biyolojik olarak gerçekten etkiliyordur bu sayede bu sporun bencilliğini bir kez daha anladım fakat kesinlikle cinsel yaşantımın önüne geçemez bu spor sonuçta profosyonel değiliz yada yarışmalar için hazırlanmıyoruz olaya böyle bakarsak mantıklı olan gelişim için bence cinsel hayatın ağırlığıdır spor 2.planda kalıyor sadece bu durum için tabi yoksa düz koşu vs..her zaman önceliğimdir bb kadar kasmıyor ve efor gerektirmiyor.

Masturbasyon ise bence çok fazla etkilemez sonuçta cinsel münasebet kadar efor harcanmıyor etkisi psikolojiktir diye düşünmekteyim yinede rakamlar hoşuma gitti antrenmandan 6 saat önce yada sonra bence de en idaelide budur.

antremandan 6 saat önce ve sonrası sizce tam olarak uygunmu?
Antreman'a akşam 6 da başlıyorum.12 de yapsam aksamki antremanda bi sorun yasarmiyim?
biraz sacma oldu ama kusura bakmayın :S

bilimsel olarak sex sonrası zayıf düşmek değilde aksine ertesi gün performans artışı olduğu kanıtlandı.bir belgeselde izlemiştim bir boksör yumruk gücü vs hesaplanıyor sonra bir geceyi karısıyla geçirip ertesi gün tekrar gerekli güç hesaplamaları yapıldığında %20-30 gibi bir artış gözlemlenmşti

Şöyle bi durum olduğunu bi futbol takımı antrenöründen dinlemiştim:

1 mastürbasyon 3 sekse eşittir. Mastürbasyonda hormonları zorla çalışmaya teşvik edersin, seks öyle değildir, hormonlar kendisi harekete geçer.

bir türlü bırakamıyorum masturbasyonu bu beni çok rahatsız ediyor

psikolojik mi bilmiyorum ama yaptıktan sonra bir halsizlik bir pişmanlık oluşuyor.
Dikkat dağınıklığıda yapıyor birşeye odaklanamıyorum.

günde 1 yapıyorum bunu 2 günde 3 günde bir yaptım mı daha hareketli ve yapacağım birşeye daha çok odaklanıyorum ve rahat hissediyorum kendimi.

bunlar bir yandan psikolojik geliyor bir yanda vücudum bana bunu uyarıyorsa demek ki doğrudur diyorum

en fazla 4 gün tuttum kendimi ama azimliyim bunu 1-2 haftaya çıkarmayı düşünüyorum çünkü gerçekten zarar veriyor fazla masturbasyon

hep yiyeceklerin suçu enerjili şeyleri yedikce yerimde duramıyorum sonrası malum

irade başka yolu yok bu işin

Yaahu ben antrenmandan sonra duşta basıyom kalayı :( o zmaan ben bırakiim şu veleti:)

Daha öncede yazmıstım simdide yazıyorum.Kendinizi sartlamayın bu konuda rahat olmanızda cok büyük fayda var belirli gün ve sayılara kendinizi sartladıgınız zaman kuralınızı bozmanız size vücudunuza ihanet etmiş hissi ve moral bozukluğu yaşatıcaktır. Yapıcagınız en güzel sey ihtiyaç duydugunuz zaman ihtiyac duydugunuz seyi yapmak vücud bu konuda sizi yönlendirir zaten tabi aşırıya ve alışkanlık derecesine kaçmamak koşulu ile herşeyin fazlası zarar bunuda unutmamak lazım.

Daha öncede yazmıstım simdide yazıyorum.Kendinizi sartlamayın bu konuda rahat olmanızda cok büyük fayda var belirli gün ve sayılara kendinizi sartladıgınız zaman kuralınızı bozmanız size vücudunuza ihanet etmiş hissi ve moral bozukluğu yaşatıcaktır. Yapıcagınız en güzel sey ihtiyaç duydugunuz zaman ihtiyac duydugunuz seyi yapmak vücud bu konuda sizi yönlendirir zaten tabi aşırıya ve alışkanlık derecesine kaçmamak koşulu ile herşeyin fazlası zarar bunuda unutmamak lazım.

şartlamayınca hiçbir şey yapamıyorsun o zaman 24 saat internet önümüzde televizyon malum,

sokaklar yazda geldi göz'ü kapatarakda gezemiyorsun onun için kuralsız hayat olmaz.kuralları bozmak tabiki bize moral bozukluğu vercek iyi ki veriyor yoksa vurgunduymaz oluruz

Ya Türk milleti işte... ''Kalkmışın dini imanı mı olur.. '' sözü var en başta toplumda. :)

her sabah kaşık kaşık reçel , akşam pekmez , aralarda kuru üzüm fındık fıstık , + suplementler animal pump vs .

hele geçen hafta sonu için bir hafta boyunca dokunmadık ,o enerjiyle moğalistana girsem nüfusunu çine eşitlerdim vallaha :)

masturbasyonu antrenman günlerinde yapmamak gerekiyor çünkü yüksek oranda kalori harcıyorsunuz ve spermde yüksek oranda glukoz var buda kilo kaybı ve performans düşüklüğüne yol açar. buna karşılık kalorisi yüksek karbonhidrat besinleri ve ürünleri kullanarak telafi edilebilir.

VG'ye etkileri dışında fazla masturbasyonun, insanın sinir sistemine ve beyin yapısına zararlı olduğunu okumuştum.

Back
Yukarı