Masturbasyon?

17 gün yapmadım kaybm yok demişsin fabregas,
eğer bb yapıyorsan bence kaybın var.. bu spor düzen çerçevesinde olmalı her konuda.. bu çervevede yapılması gerek şeylerde aksatılmamalı, mastürbasyonda yapılması gereken şeyler arasında (sınırları çizili) .. yani kendini zorlama boşuna ..

Unutmadan... Kullandığınız kola göre triceps ve ön kolda ortansızlık oluşabilir.

bir resim görmüştüm yabancı bir sitede masturbasyon yazıyodu. işte onu başka bir sitede yine gördüm. bu montaj bunu vurgulamak için mi yapılmış.

Eklentiler

• 40.jpg
    40.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 530
bir resim görmüştüm yabancı bir sitede masturbasyon yazıyodu. işte onu başka bir sitede yine gördüm. bu montaj bunu vurgulamak için mi yapılmış.
:D:D Eğer sağ kolu sırf bu işle yapmışsa her iki elle günde 10 saat çalışmak lazım =))
İşin şakası ama günlük işlerde, yaşam boyunca, yazı yazarken sağ elimizi kullanırız, 1-2 cm daha fazladır ki bu da fazla değildir

Son düzenleyen: Moderatör:
yorumlar süper... hazır ramazanda bitmişken artık sezon başlıyor denebilir :D :D şaka bir yana bodyci arkadaşımın dediklerine göre aşırı farklar yaşanıyormuş... önemli bir konu aslında

edit: acaba bayanlarda da fark yaratıyormu?

Son düzenleme:
Çinli araştırmacılar 2003 yılında bununla ilgili bir araştırma yapmışlar. 28 tane gönüllü erkek mastürbasyon ve testestaron seviyelerideki değişiklikleri incelenmek üzere deneye dahil olmuşlar. Testestoron seviyeleri 6 gün boyunca hiç değişmemiş. Fakat 7. gün testestoron seviyeleri %145.7 düzeyinde artmış. İşin ilginci 8. gün ise dramatik bir şekilde testestoron seviyesileri düşmüş. Bu testestoron zıplaması araştırmalara göre kas gelişimi ve onarımı için çok yararlı. Kısaca önerilen 7 gün yapmamak zıplamayı gerçekleştirdikten sonra düşeceği için o zaman yapmak.

http://www.bodybuilding.com/fun/south99.htm

Bu başlığı bulmam çok iyi oldu , cevaplara yanıtlar buldum , güzel ve doğal bir başlık :)
Benim 3.5 senedir düzenli cinsel hayatım var ve bb ye basladığımdan beri cinselliğin gelişimime kötü etkisi olur mu diye hep düşündüm ve kendi fikrimce spermler protein içerdiği için , başladığımdan beri hiç antrenmana gitmeden önce cinsel ilişkiye girmedim.Fakat düzenli ilişkim olduğu için haftada en az 3 kez partnerimle cinsel ilişkiye giriyorum.Antrenman sayım haftada 4 ve mecburen antrenman olan günlere de dek geliyor şimdi benim takıldığım tek nokta 6 saat once ve sonra olayı.Partnerim çalıştığı için , bende okuduğum için 6 saat önce olayı yalan olur :)
6 saat sonra olayına gelirsek , ben okuldan dönünce spora gidiyorum saat akşam en 8.30 oluyor rahat , partnerimde 7 de geliyor , şimdi sevişmek için saat gece 2 yi mi beklememiz lazım bu sanırım zor bir durum : ))
Ayrıca belirtmek isterim spor yaptıktan sonra bende cinsel istekde fazlalaşıyor ve bu durum partnerim içinde güzel bir sonuç doğuruyor haliyle.
6 saat sonra olayı bana göre değil , umarım gelişimime olumsuz bir etkisi olmuyordur bu durumun :(

Ben şimdi tam olarak anlayamadım. Haftada 1 ideal mi ? Yani 7 günden 7 güne ? Yoksa antremanın olmadığı günler yapsakda olur mu ?

Birinin bunu yapmaması için ya evli olması lazım yada cinsel gücü sıfır olması lazım.
Masturbasyon çok doğal birşeydir.Cinsel bir ihtiyaçtır.Ben sana yemek yeme,su içme bırak şu pis işi demem ne kadar saçmaysa buda bir o kadar saçma birşey.

• Like
Reactions: Azi
mastirbasyon yaptiktan sonra vucutda FSH (folikul situmile hormonu) salgisi artar bu hormon testisleri uyarir ve sperm uretmeye baslar testisler , sperm belli bir miktar olustuktan sonra vucutdaki sperm testesteron hormonu salgilanmasini tetikler ve testesteron hormonu sayesinde FSH hormonu salgisi azalir. yani bu demek oluyo ki vucutda sperm olmasi fazladan testesteron demek. oyuzden gelisim icin vucutcunun biraz kendini dizginlemesi gerekir.

Gerçekten çok ilginç bir başlık olmuş.Olaya ciddi yaklaşan arkadaşlarda olmuş gırgır geçenlerde.Benimde tavsiyem bunu bir alışkanlık haline getirmemekte.İhtiyaç halinde eğer canımız gerçekten istiyorsa yapmak.Yoksa canı sıkılan kişi istek olmamasına rağmen ''bir asılayım bari'' mantığı güdüyorsa zaten masturbasyon bağımlısı olmuştur.Zaten olaya böle yaklaşan kişi ne spor yapabilir ne yaptığı spordan verim alabilir.Masturbasyonun fazlasınında unutkanlık yaptığı bir gerçektir..Bunları yazdım çünkü bende masturbasyon bağımlısıydım ama insan sosyalleşince ve daha doğrusu dışardada bir hayat olduğunu keşfedince ben ne yapıyorum diye silkelenip kendine geliyor yada geleceğini düşünüyorum.Artık haftada ortalamaya vurursak 3-4 kere yapıyorum.Bazen daha fazlada olduğu oluyor ama en azından eskisi gibi değil :)

12 sayfayı üşenmeden okudum ve harbi gülmekten ağladım (:

Öühm, konumuza dönelim; Vücut mastürbasyonu ne zaman isterse, o zaman yapılmalı. Bu da kesinlikle bünye ile alâkalı birşey. Kendinizi kasmanızın ve bu konu üzerine fazla gitmenizin yaptığınız işe faydası değil, zararı olacaktır. Ama Flexor'un da dediği gibi, 6 saat öncesi ve sonrası yapmak daha makûl gibi duruyor.

Bir günde 2-3 kere yapılması da zararlı değildir bence.

Masterbasyon süresinin ya da cinsel birleşme süresinin kısa ya da uzun oluşu alınan keyfi bir kenara bırakıp düşünürsek hangisi daha faydalıdır? Uzun sürmesinin kalbi de güçlendirdiğini düşünüyorum. Buna bağlı olarak kasların daha az kasılıp ama yağ asitlerini daha iyi yakabileceğini düşünüyorum. Yağ yakımı için faydalı ama kas gelişimi için zararlı sonucunu çıkartabiliriz. Tabii ne kadar etkilidir ya da kim bu kadar hesap yapıp da cinsellikten vaz geçer? Başa dönersek şahsen Mr. Olimpia olacağımı bilsem de cinsellik temel fizyolojik ihtiyaçtır, keyiftir, olmalıdır.

ya erkeklıgımden supe etmeye baslayım :D ben ayda 2 kere yapsam ıntihar ederım. sonunda cok kotu bır duygu oluyor bende. arkadasların arasında gunde 2 yapan varmıs vay be :p bizde erkegiz diye gecınıyoruz :p

ya erkeklıgımden supe etmeye baslayım :D ben ayda 2 kere yapsam ıntihar ederım. sonunda cok kotu bır duygu oluyor bende. arkadasların arasında gunde 2 yapan varmıs vay be :p bizde erkegiz diye gecınıyoruz :p
Sonundaki çok kötü olan duyguyu anlayamadım.Kendini iyi hissetmen gerekmiyor mu?

Back
Yukarı