Masturbasyon?

yha en iisi taocu sex adamlar çözmüş işi masturubasyon veya sex yapıolar ama sperm i vucudun dışına çıkarmamak kaydıyla yani boşalmadan sonlandırıyolar çünkü spermlerin çok değerli bir sıvı olduğunu düşünüyorlar...Ama kanımca bu olayın testislere çokk baskı yapma ihtimali var sonra ağrıdan gezilmez gibi geliyo bana :D

İlgi çekici bir konuya değinmişsin. Aslında zaman zaman tao'cu takıldığımız dönemler oldu; yalnız sağlık açısından doğru değil bu. İdrarla yanma, idrarın gelmemesi, sivilcelenme, cinsel organda kızarma(çok sıkarsan :D) gibi sonuçlarla karşılaşırsın. İdrarın yanması ve hemen gelmemesi muhtemel sonuçtur. Diğerlerinin bir parça önüne geçebilirsiniz; ama orgasma ulaşmadan mastırbasyonu kesince İhtiyacını gidermiş gibi bir isteksizlik hali oluyor spermi atmadığınız halde. Aslında bunu değerlendirmek lazım. 1-2 cm hacim için bir yığın supplement kullanabiliyorsa bu hayli hayli yapılabilir.

boşalma esnasında boşalmayı durdurmak sadece o an için spermleri dışarı atmayı engeller daha sonra tuvalete gittiğinizde siz farkında olmadan idrarla birlikte illaki boşalım sağlanır vede o basıncı sönümlendirmek çokda akıl kari değil gibi gözüküyor sonraları zararını çekersiniz bilginize...

Çok geyiğe vuruyosunuz ama ciddi anlamda bi öğrencimin sorunuydu ve tanıdığım bir profösör e sordum antremandan 6 saat önce veya sonra olması gerektiğini öğrendik...
peki hocam bu da: testesteronun hormonun salgılanmasını (çalışarn organ gelişir mantığıyla düşündüm) arttırıyorsa. boody cinin kasların gelişimide biraz artıyor değil mi?

Günde bir kafidir bence arkadaşlar :) bir avuç protein için keyfinizden mahrum olmayın :)

benim yaş 16 ama gercekten testesteron azalınca gelişme yavaşlıyor. eskiden gün aşırı yapardım şimdi ise 2 haftada 1 :( :D

onur\m/arda gelişme yavaşlıyor derken ne demek istedin yani body açısından mı yoksa büyüme açısından mı ??

kendimden bahsetmem gerekirse; 16 yaşındayım 4 yıldır bu hastalığı yaşıyorum :D :D yazın genellikle günde 2 kere yapıyorum bir kaç gün aksattığımda da gece yarısı artık aradaki farkı kapatmaya çalışıyorum :D :D :D

şaka bir yana aşırı bir azgınlık hakim son 2 yılda geçen yıl salonda şort giyemiyordum hyper_

abi ne yapım ergenlik :o thums:

haftada 2 en idealithums:

Son düzenleme:
onur\m/arda gelişme yavaşlıyor derken ne demek istedin yani body açısından mı yoksa büyüme açısından mı ??

kendimden bahsetmem gerekirse; 16 yaşındayım 4 yıldır bu hastalığı yaşıyorum :D :D yazın genellikle günde 2 kere yapıyorum bir kaç gün aksattığımda da gece yarısı artık aradaki farkı kapatmaya çalışıyorum :D :D :D

şaka bir yana aşırı bir azgınlık hakim son 2 yılda geçen yıl salonda şort giyemiyordum hyper_

abi ne yapım ergenlik :o thums:
tabıkı body açısndan normal ergenlık gelışimine dokunmaz merak etme dostum:D

Back
Yukarı