Masturbasyon...ve aşırı seks isteği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz nasıl onunla bununla yattım , çaktım geçtim , her gün birini düşürüyorum gibi kelimeler kuruyorsanız , diger kişilerde dini tavsiyelerde bulunabilir , zorunuza giden nedir ?

tartısmanın alaksı yok cunku dınle

adam sevgılım var seks yapıruz dıyor zına yapıyor yanı

bu adama ne tavsıyesı verelım gıt tovbe et ımana gelmı yoksa su sekılde duzene sokmu daha mantıklı

ozman her cınsel konuya cumaya gıt tovbe et 5 vakıt namaza basla evlenene kadarda sakın cınsı munasebette bulunma ılerde olurda tecrube sahıbı olursun karını mutlu edersın neme lazım sonra buyuk olay olur . hem cınsellık sadece uremek ıcındır dıyelım gecelım

konuda adam demıyorkı bunun dını yonu nedır dıye ole bır soru varmı yok

hem kıme ne benım cınsel hayatımdan ısteyen okur ısteyen okumaz benım hayatım sonucta benım yasam bıcımım . kedı ulasamadıgı cıgere mındar dermıs tarzı yazılar yazmaya gerek yok . gorende sancak bunları yazanlar gunahsız kullar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:48 ----------

hahaha zamane gençlik yengenle gayett aramız iyi önerin için sağol burda konu sensin şampiyon .

oha atmanın bukadarı kusura bakmada sallamanın sınırlarını asıyosun su an :)

@danny boy

konuda adam kız arkadaşını bırakıp bırakmamaylada tavsiye istememiş ama sen vermişsin , bu konu dışı degilmi ...konuda o kadar konu dışı post var , takıla takıla adamın zina yapma lafınamı takıldın

bu ne biçim konu,bu ne biçim muhabbet...şişme al falan,liseli ergen muhabbetlerine dönmüşsünüz. burası vücut geliştirme forumumu,yoksa gırgır şamata,liseli ergenlerin boş muhabbet yerimi...

@Danny Boy
Adam zina yapmayın diyor profil resmine bak:D

Çocuğa videonu çek koy desen link koyar:D

Arkadaşım resimde ne var ? Kaslı adam koymaktansa bayan koymayı tercih ettim.Sen dinle laikliği bir arada götüremeyenlerdensin galiba ?

Ben üzüntümden öyle bir tavsiye verdim avrupanın etkisine girmişler atalarının mirasından uzak kalmışlar eskiden öpüşme sahnelerinde başımızı öne eğerdik şimdiki durum içler acısı buradan yola çıkarak masta devam et hormonel bir olay abartma dedim olayı hemen cıvıtmayın.

Bi konu açılmış altında tüm forum birbirine girmiş herkes bi sakin olsun :)

Konuyu açan arkadaşa tavsiyem her şeyi oluruna bırak vücudun doğru yolu bulur zaten ;)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Arama Kelimeleri : masturbasyon, boy, boy uzaması

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı