Markus Ruhl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Spor hayatına,başarılarına,vücuduna diyecek lafım yok diyememde zaten ama bu adam nedense bana itici geliyo.

en ıyı omuz derken bı duralım, maryland muscle machıne varken hele... :)
doğru diyorsun Kevin Levrone'u bu konuda geçeni görmek neredeyse imkansız :)
Marcus Ruhl emekliye ayrılmaya karar verince bolca synthol kullandı özellikle omuz ve kolunda.
heralde derece alamayacağını anlayınca özel şovlardan ve foto çekimlerinden para kazanmak için böyle bir hamle yaptı.

markus ruhl gercektende irilik anlamında istediği dereceleri alamadı. daha doğrusu verilmedi. bazıları estetik bulmaz. bence ronnie colemanda estetik değil ama amerikalı ! bu adam en az ronnie kadar estetiktir ve verilmesi gereken üst sıralar kendisine verilmemiştir. işin özü abd li deildir.

Marketteki videosu çok iyi insanlar kim bu mağara kaçkını diye bakıyorlar:D Eşi de erkek gibi ya o ne abi öyle. Hatta erkek sandım ben yakına getirince anlaşılıyor kadın olduğu.

bu adamın eşinede hayranım :) kendisini resmen kocasına adamış bu kadar yardımcı ve destek olan bir eş.... çok saygı duyuyorum gerçekten.

kimse estetik bulmuyor ama nedense ben estetik bulmuşumdur garibime giden onun kadar kütleli biri kendisinden 30 kilo az kas kütlesine sahip kişilerce nasıl geçilir

Bu adamın geçen seneki fotolarında göğsü bi sakatlık gibi bişey geçirmşti, içine göçmüştü resmen hatırlayanlar vardır. Şu anda ne durumu var mı bilen?

markus ruhl big and loving it

markus ruhl'un güzel ve uzun bir belgeseli. youtube a ekledim fakat uzun diye yayına açılmadı malesef bende rarlayıp upload ettim. indirip izleyebilirsiniz videosunuda kesip öyle youtube a yükleyeceğim onuda sizinle burada paylaşırım. iyi seyirler.

indirme linki: http://bc.vc/tzKnfA

Back
Yukarı