Markette satılan Elma sirkesi zararlı mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xaedos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xaedos

Üye
Abdli birisinin videosunu izlerken fark ettim, normal elma sirkesi sıkıntı çıkartır diyor, kendi aldığı Raw Apple Cider Vinegar, organik elma sirkesi mi oluyor acaba? Kıvamı Şeftali suyu gibi duruyor sanki

Ne amacla kullancaksiniz bilmiyorum, bana orginal geldi isimden

Sahsim adina, her sabah kalktigimda ilk birkac damla elma sirkeli is ilik 300ml su icerim.. genel bagirsak florasi ve sindirim sistemi icin cok faydali

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

Merhaba kardeşim o kadarına bilgi sahibi degilim ama hersabah 1 sıcak su icinde 1 çay kaşıgı elma sirkesi 1 çay kaşıgı limon öneririm limon enerji ve icindeki asitiklikten dolayı yağyakmaya sirke icinde gecerli yardımcı olur unutma sadece sporda değil günün tamamında vücut yap yakımı yapar bu önerdigimi ac karna yap sonrada sabah kahvaltını yap akşamda icebilirsin ama önerdigim ölcekten fazlasını yapma ve günde 2 defadan fazla icme midende delinme yapabilir unutma herşeyin bir yapıcılıgı kadarda yıkıcılıgıda vardır iyi günler ..

Marketten aldığın elma sirkelerinde ekstra katkı maddeleri oluyor içince boğazı ve mideyi yakan keskin bir yapısı var.
Ancak evde kendi sirkeni yapıp içersen o kadar keskin olmadığını rahatça içebileceğini görürsün tabi bu miktarı abartmamak lazım yinede her şeyin fazlası zarar.

Merhaba kardeşim o kadarına bilgi sahibi degilim ama hersabah 1 sıcak su icinde 1 çay kaşıgı elma sirkesi 1 çay kaşıgı limon öneririm limon enerji ve icindeki asitiklikten dolayı yağyakmaya sirke icinde gecerli yardımcı olur unutma sadece sporda değil günün tamamında vücut yap yakımı yapar bu önerdigimi ac karna yap sonrada sabah kahvaltını yap akşamda icebilirsin ama önerdigim ölcekten fazlasını yapma ve günde 2 defadan fazla icme midende delinme yapabilir unutma herşeyin bir yapıcılıgı kadarda yıkıcılıgıda vardır iyi günler ..
valla ben içicektim mideyi deler sabah içince diyolar 2 çay kaşığı elma sirkesi 1 tam limon ypıyordum

Back
Yukarı