Marc Fittin ölçüleri?

marc fitt ufak birisi ve inan bana her gün sokaktan binlerce bu vücuda benzer kütlede adam geçiyor , o yüzden ben bu şekilde olamam diye düşünmemelisin. define olmak gerçekten zor değil. ölçülere gelirsek 40-41 arası kol - 127-130 arası omuz , 52-53 civarı da bacak olma ihtimali yüksek.

Eklentiler

• skinny.jpg
    skinny.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 482
Kütle olarak onun gibi olabilirim tabiki hatta uzun vaadede dahada büyürüm ben düşük yağ oranını bütün sene korumasından bahsediyorum bütün sene define bi vücudu var adamın ölçüler içinde teşekkür ederim

Peki bütün sene aynı forumu korumak natural olarak zorda olsa mümkün değil mi? yani 8 ay bulk yapıp 4 ay define olmanın bi anlamı yok benim için :D

ben vg'ye ilk başladığım dönemlerde beslenme olayını kavrayamamıştım ihtiyaç duyduğum kadar yiyemiyordum bu yüzden farketmeden yağ yakmışım. 2 ayın sonunda karnımdaki damarları görmeye başlamıştım ve üstümde inanılmaz bir halsizlik vardı , her gün yataktan yorgun kalkıyordum antrenmanlarda ne gücüm kalıyordu ne dayanıklılığım. kişiye göre değişebilir ama ben 3 aydan uzun süre %6 yağ ile dolaşacağımı sanmıyorum , belki sen yapabilirsin.

8113e676e637375e6f48474c50b02cef.jpg
166a2bece9b26729b3fbcdba9088dc61.jpg
e07177a7e32ab9c473b3c171075a0a7a.jpg

Boyunu bilmiyordum ama eğer 178 ise 37-38 cmden fazla kolu olduğunu sanmıyorum, göğüs kafesi de dar. Eğer ektomorf vücut yapısına sahipseniz tüm yıl böyle gezmek de çok zor değil. Eğer vücudunuz yatkınsa ulaşabileceğinizi düşünüyorum bu vücuda

Boyunu bilmiyordum ama eğer 178 ise 37-38 cmden fazla kolu olduğunu sanmıyorum, göğüs kafesi de dar. Eğer ektomorf vücut yapısına sahipseniz tüm yıl böyle gezmek de çok zor değil. Eğer vücudunuz yatkınsa ulaşabileceğinizi düşünüyorum bu vücuda
Peki ulaşması ne kadar alır şuan omuzum 105 kollarım 28 1 aydır düzenli başladım ve bırakmaya niyetimde yok :D[DOUBLEPOST=1437219001][/DOUBLEPOST]

Peki ulaşması ne kadar alır şuan omuzum 105 kollarım 28 1 aydır düzenli başladım ve bırakmaya niyetimde yok :D

Ectodan gelip gelisim gosterenler steride bulasmazsa ona yakin bir vucut yapiyiolar,sureklu clean bulkla beraber

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardes ecto mecto yok uydurmayin yok su adam 37 den fazla kol yapamaz diye bahsetmeyin o demek istediginiz cabuk kalori yakan veya yakmakda zorlanan insanlarinda tek yapacagi şey kalorilerini normal den 200-300 artirmak azaltmaktir hala kilo alamiyorsa 200 daha artirir deneyerek ogrenirsiniz bu işi. Ecto mezo yerine geletigi iyi kotu demek daha mantiklidir ayrica bi insan genetiginin iyi kotu oldugunu kendisiyle ayni progrmalari uygulamis biriyle 4-5 yil gecirerek olan gelisimi kiyaslarsa ogrenir kotu olup olmadigini.

Sen onu bide ectolara sor.genetikte diyebilirsin,ince kemikli,ince eklemlidirler,temel faaliyetleri icin ortalamadan fazla enerji harcarlar,dolayisiyla yaglNmalari zordur,kilo almasi cok iyi bir beslenmede bile gram gram olur.dedigin gibi kaloriyi arttirmak lazim ama her insaninda yiyebilecegi max gida miktari var,nekadar yemek yiyebilorsinki.bu forumdada var ectodan gelisim gosteren ve bu marc fit ten daha iyi fizik yapa lar.bi 4_5 senelerine maloluyor hele bide boyu uzunsa ve tum sene bulktalar cunku yaglanma az oluyor dahasi hemen kilo kaybediyolar.ornek berkay turkkan isimli arkadas bi incrle yazilarini istersen

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu kardesim dediklerime hak vererek karsi cikmissin garibime gitti :) ama neyse hem ecto tabiri 1950 lerde bi adamin ortaya attigi fikir zaten onun asli şöyledir her insanin vucudu farklidir fakat biz sadece 3 e bolebildik ve boyle tanimladik demistir bunun hicbir bilimsel dayanagi yoktur sen ectosun gelisemezsin sen mezosun super vucutcu olursun diye bakipda eklemlerine bisey diyemezsin zaten eklemlerin kemiklerin ince olmasiyla nas karistirdin zor kilo almayi hic bir dayanagin yok! Keske arastirsaniz da biraz olsun bilgi sahibi olsaniz turkiyede 1 ay fitness yapan zaten antranör kesiliyor basimiza birazda bu isleri bilime döken bir adam Savaş Cebeci biraz videolarini izleyin belki ordan arastirmadanda ogrenibilirsiniz.

Back
Yukarı