undencem
Üye
200 gr mantar
100 gr tavuk
1 adet sogan
Biraz maydanoz
Arzuya göre baharatlar ve tuz
Az cicek yagi
Ilk once cicek yagi az miktarda tavaya konur. Halka halka dogranan sogan tavada kisik ateste 7-8 dk iyice karamelize olana kadar pisirilir. Sonra mantar ve tavuk tavaya atilir. Istege göre tuz , pul biber , kimyon , safran , zerdecal eklenir. Kisik ateste 10-15 dk devamli karistirilarak pisirilir.
Pistikten sonra ayri bir tabaga alinir. Uzerine maydanoz konulur. Yaninda naneli yogurt çok guzel gidiyor. Afiyet olsun.
100 gr tavuk
1 adet sogan
Biraz maydanoz
Arzuya göre baharatlar ve tuz
Az cicek yagi
Ilk once cicek yagi az miktarda tavaya konur. Halka halka dogranan sogan tavada kisik ateste 7-8 dk iyice karamelize olana kadar pisirilir. Sonra mantar ve tavuk tavaya atilir. Istege göre tuz , pul biber , kimyon , safran , zerdecal eklenir. Kisik ateste 10-15 dk devamli karistirilarak pisirilir.
Pistikten sonra ayri bir tabaga alinir. Uzerine maydanoz konulur. Yaninda naneli yogurt çok guzel gidiyor. Afiyet olsun.