Manken nasıl olunur ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurTaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fotomodel olmak için cast ajansları var değilmi ? ankarada ve istanbulda çeşitli ajanslar var çoğunun sahtekar olduğu söyleniyor. sizin önerebileceğiniz bir ajans varmıdır ?

Hocam ilk önce istanbuldaki ajansları tercih etmeni tavsiye ederim .. Bu işte tanıdığın olması önemli.. kendine o kadar güveniyorsan kesinlikle ilk basta erberk ajansı dene ankarayı dusunuyosanda maydonoz ajansı..

Arkadaşlar eğer bursa çevresinde cast ajans arıyorsanız cdl ajans ı tavsiye ederim. geçen sene cdl ajansa kayıt yaptırdım derslerim çok yoğun olmasına rağmen buldukları işlerle rahatlıkla harçlığımı çıkartıyorum. Ajansta çalışan diğer arkadaşlarımda kendilerini epey geliştirdiler.

Mankenlik boy ve tip'in çok önemli olduğunu zannedenler var piyasadan yakışıklı'dan veya güzel'den çok bir şey yok önemli olan onlardan ayrışmanızı sağlayacak özelliğinizdir.
Bu tip adamları da zaten tv'lerde görüyoruz bazısı halen ekranlarda bazıları da sönüp gitti işte olayda burada başlıyor.
Uzun boylusun, yakışıklısın,havalısın bir kaç kızdan da çıkma teklifi aldın diye manken olacağını zannediyorsan hayallerinle kalırsın.
Tip geçicidir sonuçta 30'a belki 35'e kadar bu hayallerinle yaşarsın sonra geriye bakarsın koca bir hiç

Manken diyince aklıma hep Nick Auger gelir arkadaş benim arkadaşda mankende onun boyu çok uzun değil değişiyor bu durum. Ama o abd'de yaşıyor tabi Golds Gyme gidiyor.

Back
Yukarı