maltepe-cevizli-bostancı arası pis salon arıyoruz

jarhead

Üye
evet beyler bunca zaman kahrımızı ceken emektar salonumuz kapanıyor. cevizli maltepe bostancı rası fiyatları makul, rahat edebileceğimiz, ağarlık altında bağarınca oha denmiyecek, ter,pas, pislik kokan bir salon arıyoruz. yardımlarınızı bekliyoruz.

atalar spor salonu rahmanlarda mete hoca bayy iyidir fıyatta makul salon buyuk makınalar ıyı bı bakın derim

tamirhanedeki salonumu diyorsun? yerin altında hani makinaların rengi kırmızı olan?

atalar merkez camii altı üst rahmanlarda gecer adı

evet beyler bunca zaman kahrımızı ceken emektar salonumuz kapanıyor. cevizli maltepe bostancı rası fiyatları makul, rahat edebileceğimiz, ağarlık altında bağarınca oha denmiyecek, ter,pas, pislik kokan bir salon arıyoruz. yardımlarınızı bekliyoruz.

keşke bende o tarz bi salonda çalışabilsem. çok motive edici olurdu. ancak yaşadıgım yere en yakın salon 50 dakka uzaklıkta :(

Arkadaşlar bende bilecikte öğrenciyim okul bitti şimdi ist.a döndüm maltepe de uygun fiyatta bi salon arıyorum Esenkentte ikamet ediyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim...

maltepede selcuk aydının salonu var aylık 55 ytl olması lazım.Bir git bak derim selcuk hocanın da bu sporda baya geçmişi var. Yanılmıyorsam emniyeti geçtikten sonra bir merinos mağazası olacak oralarda bi yerlerdeydi camiye yakın. Ben tavsiye ederim ahım şahım bir salon değil ama çalışma ortamı güzeldir.

cevizlide yeni başladım bir salona ortam güzel istersen yerini söyleyim aylık 50 ytl.

Back
Yukarı