Makro sorunsalı

Merhaba arkadaşlar
Günlük
200 gr protein
120 gr yağ
550 gr karbonhidrat almam gerekiyor fakat kafama takılan bir şey var.
Mesela bu öğünüm de 300 gr somon yedim mesela içinde 50 gr protein 10 gr yag var desek ben bu 300 gr somon dan gelen 50 gr proteini almam gereken proteinden düşüp içindeki yağı da almam gereken yağdan mi düşmem gerekiyor mu yoksa ekstra yag alımını yapmam mı gerekiyor?

Merhaba arkadaşlar
Günlük
200 gr protein
120 gr yağ
550 gr karbonhidrat almam gerekiyor fakat kafama takılan bir şey var.
Mesela bu öğünüm de 300 gr somon yedim mesela içinde 50 gr protein 10 gr yag var desek ben bu 300 gr somon dan gelen 50 gr proteini almam gereken proteinden düşüp içindeki yağı da almam gereken yağdan mi düşmem gerekiyor mu yoksa ekstra yag alımını yapmam mı gerekiyor?
300 gram somonda 50 gr protein varsa sen günlük 200 den 50 düşeceksin dostum. Yani günün kalanında 150 gr daha protein alman gerekecek. Yağ ve karbonhidratlarda aynı şekilde

300 gram somonda 50 gr protein varsa sen günlük 200 den 50 düşeceksin dostum. Yani günün kalanında 150 gr daha protein alman gerekecek. Yağ ve karbonhidratlarda aynı şekilde
[DOUBLEPOST=1501591569][/DOUBLEPOST]Yani o balik etin icindeki yağı almam gereken yağdan dusmicem demi ekstradan yag tüketmem gerekiyor?

H
[DOUBLEPOST=1501591569][/DOUBLEPOST]Yani o balik etin icindeki yağı almam gereken yağdan dusmicem demi ekstradan yag tüketmem gerekiyor?
yani ben kendi diyetlerimde düşüyorum. Bazı insanlar sebzeden gelen karbonhidratı saymıyor mesela ama bu onun gibi değil. Balığın içindeki yağıda kendi tüketmen gerekenden düş bence. Yanı 10 gr yağ var mesela. Günde 100 gr yağ alman lazımsa 90 al

kardeşim düşecek miyim nedemek :) o yağ senin vücuduna girmiyor mu ? aldığın her besin değerini günlük hesapladığın miktardan düşeceksin. Ayrıca bukadar yüksek bi karbonhidrat alımınız var , ne yapıyorsunuz şuan ?

Back
Yukarı