makinada barfiks çekerken tek kol çekiyorum sonra hemen diğer kola geçiyorum sorunmu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

oral.tufan

Yeni Üye
makinada barfiks çekerken tek kol çekiyorum daha iyi vursun diye sonra hemen diğer kola geçiyorum sorun olurmu sizce yoksa 20 dakka sonramı geçeyim

oral.tufan sen bu 20 dakikaya iyi takmissin, normal iki kolla barfiksini cek, set arasi ver (30sn -180sn araligi) devam et.

Ne yirmi dakikası.Yirmi dakika dinlenme vg litaratüründe olmayan,en azından benim hiç duymadığım bir husus.Ayrıca tek kolla barfiksi de burda senden duyuyorum tek kolla vücudunu boyun hizasından yukarı çekebileceğine inanmıyorum kusura bakma.

Ne yirmi dakikası.Yirmi dakika dinlenme vg litaratüründe olmayan,en azından benim hiç duymadığım bir husus.Ayrıca tek kolla barfiksi de burda senden duyuyorum tek kolla vücudunu boyun hizasından yukarı çekebileceğine inanmıyorum kusura bakma.
Makineden bahsediyor arkadaş:DFull ağırlıkla girersen serçe parmağınla bile çekebilirsin:D

diğer koldan diğer kola hemen geçmekte tereddüt etmemdeki sebep kan iyice oraya akmadan pompalanmadan diğer kola geçersem bu sefer çalıştığım kola yeterince kan gitmeyeceği için gelişemez sonucundan dedim

diğer koldan diğer kola hemen geçmekte tereddüt etmemdeki sebep kan iyice oraya akmadan pompalanmadan diğer kola geçersem bu sefer çalıştığım kola yeterince kan gitmeyeceği için gelişemez sonucundan dedim

Bunu gecenlerde basliginda bir uye anlatti zaten, o yorumu genel bir yargi olarak kabul et.

Konuyu kilitliyorum. Üye boş konu açmaktan daha önce uyarı almıştı ve 1 hafta banlanıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı