Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, ben pilav ve bulguru tüketmekte zorlanıyorum, şu an bulk dönemindeyim bunların yerine hergün karbonhidrat olarak makarna tüketmemin bir sakıncası var mı?
ben hergün olmasa da haftanın 2-3 günü tam buğday makarnası tüketiyorum, besin değerleri gayet iyi bence spordan sonra müthiş oluyor ve lifli olduğu için tok tutuyor.
Dostum pirinç pilavı ve bulgur pilavı az yağlı ve tuzsuz/az tuzlu yapıldığı zaman benimde damak tadıma uymuyor ve tüketmekte güçlük çekiyorum fakat kepekli makarnayı sadece suda haşlasan gerçekten yenilebiliyor. Makarna kesinlikle tüketebilirsin herhangi bir sakıncası yok.
tam buğdaylı tüketmeye çalış. aslında kepek unu, çavdar unu, tam buğday unu gibi malzemeleri kendin alıp da karabilirsin. makarna yapmanın ciddi anlamda bir zorluğu yok.