Mısır Gevrekleri ?

Arkadaşlar mısır gevreklerini bilirsiniz.Corn Flakes filan var. Bunlar sütle karıştırılıp yeniyor. Acaba VG sporuna bir artısı var mıdır ?

Besin Değerleri(100 gr'da):

-7,3 gr Protein

-83,3 gr Karbonhidrat

-8,7 gr Şeker

-3,0 gr Lif

-0,9 gr Sodyum

Bu ürünü uzun zamandır kullanıyorum. İçindeki şeker/karbonhidrat oranı en düşük olan gevrek. Spordan 2.5 saat önce cips gibi 100 gram tüketebilirsiniz. Ya da spordan 3 saat önce lor peyniriyle birlikte tüketiniz. Sütle birlikte tüketecekseniz de 3.5-4 saat önce önerimdir.

Hacim yapmak isteyen arkadaşlara günlük 250-400 gram kompleks karbonhidrat öneriyorum.

Güzel bir karbonhidrat kaynağı, hacim dönemi için birebir. Fotoğrafınızdan anladığım kadarıyla hacim yapmak isteyen bir arakdaşsınız. Lif oranı çok iyi olmasa da güzel. Gi'si düşük.

yulaftan bıkkınlık geldi daha ölsem yemem kilo problemi olmayanlarda yulaf yemeli mi? bende nestle corn flakes yiyorum fakat daha lezzetli olsun diye içine biraz bal da atıyorum süt bal ve mısır gevregi mükemmel bi tat oluyor besin degerleride gayet iyi zaten.

ben müsli yıyorum cok guzel olmasada güzel gelıyor meyveli muslı bence saglıklı ve güzel special k da yıyorum meyveli olan cıleklı onlarda guzel ama hergun 1 yumurta yerım ne olursa olsun

Arkadaşlar bim'de kelly's corn flakes var mısır gevreği...500gr 1,75tl hatırlıyorum...
Besin Değerleri 100gr için:

Enerji: 361kcal
Protein: 5gr
Karbonhidrat: 80gr
Yağ: 5gr
Doymuş Yağlar: 0,5gr
Lif: 5gr
Şeker: 4gr
Sodyum: 0.4gr

Nisain:15mg
Pantotenik Asit:5mg
Vit B6:1.7mg
Riboflavin B2 : 1.3mg
Tiamin B1 : 1.2mg
Folik Asit :0.17mg
Biotin:0.13mg
Vit B12: 0.8
Demir:7mg

Son düzenleme:
ben yaklaşık 1 senedir kellogs k-flakes çikolatayı light süt ile birlikte tüketiyorum hem lezzetli hem pratik hemde besin değerleri fena değil

Bu arkadaş bir sorununu soru yoluyla size açmış.Ben yeniyim.Biri ban lütfen şu yeni KONU veya BAŞLIK her neyse açma olayının nerden ve nasıl yapıldığını anlatabilir mi? Teşekkürler.

BİM den aldığım CUPIDO buğday gevreğinin 100gr besin değeri;
ENERJİ 383 kcal
PROTEİN 9.2 gr
Yağ 3.8 gr
Doymuş yağ 1.8
KARBONHİDRAT 78 gr
Şeker 39 gr
Lif 5.1 gr
Sodyum 0.16 gr

VİTAMİN VE MİNERALLER
Niasin 15.3 mg %85 RDA
E vitamini 8.5 mg '' ''
Pantotanik asit 5.1 mg
Vitamin B6 1.7 MG
Riboflavin (B2) 1.4 MG
Tiamin(B1) 1.2 MG
Folik Asit 0.17 mg
Vitamin B12 0.85 ug

Rererans değeri vitamin ve minareller için %85

spam yaptığım için özürdilerim,edit olmuyor.
yulaf ezmesi aldım etinin 3.75 lira 500 gr herey güzelde şikayetim şu sütle karıştırdım tadı gerçekten berbatta değilde hiç tadı yok :D bunu nasıl yenilebilir kıvama getirebiliriz arkadaşlar tarif bekliyorum kusacam :D

Arkadaşlar mısır gevreklerini bilirsiniz.Corn Flakes filan var. Bunlar sütle karıştırılıp yeniyor. Acaba VG sporuna bir artısı var mıdır ?

-7,3 gr Protein

-83,3 gr Karbonhidrat

-8,7 gr Şeker

-3,0 gr Lif

-0,9 gr Sodyum

gayet iyi besin değerleri ama mısır tüketmekten korkuyorum bu GDO olayları yüzünden. O yüzden yulaf ezmesi kullanman daha iyi olur blenderda toz haline getir yogurdun icine katıp ye :)

spam yaptığım için özürdilerim,edit olmuyor.
yulaf ezmesi aldım etinin 3.75 lira 500 gr herey güzelde şikayetim şu sütle karıştırdım tadı gerçekten berbatta değilde hiç tadı yok :D bunu nasıl yenilebilir kıvama getirebiliriz arkadaşlar tarif bekliyorum kusacam :D
100gr yulafı kâseye koy biraz süt ekle sonra çekirdeksiz kuru üzüm koy yarım avuç kadar. Güzelcene karıştır ve keyfine bak. Tadı gayet güzel oluyor.

Ben 2 kaşık gold flakes+ 2 kaşık lifalif+1 ölçek protein tozu+yarım yağlı süt karışımı yapıyorum sabahları. Bomba bomba (:

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

-7,3 gr Protein

-83,3 gr Karbonhidrat

-8,7 gr Şeker

-3,0 gr Lif

-0,9 gr Sodyum
Screenshot_2017-05-29-21-04-15.jpg
bundan mı bahsediyonuz

Back
Yukarı