Müzisyenler için bilek sorunu

Arkadaslar 10 yıllık bass gitaristim VG ye başladıktan sonra müzik camiasından herkes 'aman bilek çalışma. Çok kötü olur gitar için epey bi yavaslarsin' dediler. Bi bilginiz var mıdır bu konuda? şimdiden teşekkürler [emoji4]

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öncelikle merhaba,ben güzel sanatlarda tiyatro bölümü okuyorum,müzik ile alakam pek olmasada aynı çatı altında okuduğumuz 300-400 arası müzik bölümü öğrecisinden yola çıkacağım. Bizim okulda gitar'dan batariye,keman'dan çello çalanına herkez ders'lere girmeden bilek esnetir ses açar,vücut geliştirme ile uğraşan arkadaşlarımda var ve kimseden negatif bir şey duymadım aksine iyi yönleri olduğunu işittim,bağlama çalan yaklaşık 6 aydır spor salonuna giden bi dostum vardı ilk 1 hafta zorlanmış sonrasında adapte olduğu için ağrısı gitmiş ve eskisinden daha iyiymiş,aslında sana daha birçok kişiden örnek veririm ama yazarak bitmez :D inşallah yardımcı olmuşumdur,dediğim gibi ben negatif değil pozitif şeyler işittim bunu yapanlarda en az senin kadar müzik geçmişi olan işini profesyonel yapan insanlar yanlış bişey yapıcaklarını sanmıyorum,eğerki aklına takılan birşey olursa lütfen sor ben yarın senin için dostlarla konuşup sana bilgi veririm :)

Arkadaslar 10 yıllık bass gitaristim VG ye başladıktan sonra müzik camiasından herkes 'aman bilek çalışma. Çok kötü olur gitar için epey bi yavaslarsin' dediler. Bi bilginiz var mıdır bu konuda? şimdiden teşekkürler [emoji4]

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben gitaristim herhangi bir problem yaşamadım shred'e devam. :)

Back
Yukarı