Müziksiz Asla Olmaz!!!

Aşağıdakilerden hangisi size en uygun türdür?

• Total voters
    299
benm gözlemlediğim kadarıyla rap-hiphop'ı hep ortaokul ve ilkokul öğrencileri dinliyor. :)

Bende Rap Dinliyorum ;) Fakat Ne Orta Okul Ne İlkokul Nede Lise deyim ? :confused:

ben de müziksiz çalışmam ozellikle rock metal türleri en cok dinlediğim müziğin adı Down With the sickness Acayp gaza getiriyo adamı :D size de tavsiye ederim..

Slow yok seçeneklerde genelde pop-fantazi-slow-türkçe rap özellikle sagopa şarkıları dinlerim ve rap'in yaşı yoktur sagopa dinleyin anlarsınız. Yerine göre yabancı parçalar dinlerim arabada genelde :)

Spor salonuna bir ton remix parça götürdüm. Anca ben deyince açıyolar bende bıktım söylemekten bi tane set bulmuslar antreman boyunca 3 defa başa dönüyo telefonumla iniyorum artık kulaklıgı takıyorum :D

en çok pop dinlerim. metal veya rock da dinlediğim oluyor nadiren...

şinanay gibimi 90'

şinanay gibimi 90'

Sezen Aksu - Sultan Sülayman,Firuze,Minik Serçe...

Aşkın Nuryengi - Susma,Seni Aldattım,Başka Bişey,Sıramı Bekliyorum..

Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsamki...

Akın - Rebeka...

Demet Sağıroğlu - Arnavut kaldırımları,Kınalı bebek

İzel Çelik Ercan - Bitmesi bu rüya

Seyyal Taner - Alladı pulladı

Ace ofBase - All That She Wants

Michael Jackson - Dangerous

Modern Talking - chery,chery lady...

Şeklinde uzar gider aşiv tutuyorum.Herbiri ayrı bir güzel, zamanımızın çoğu parçası gibi uyduruk değil o zamanki parçalar.Şuanda hoşuma giden bir parça birsüre sonra bezdiriyor ama o zamanın parçalarından hiçbir zaman bıkmıyorum.Artık eskisi kadar kaliteli parçalar bulmak zor...

Antrenman yaparken genelde beni canlandıracak, çalışma hevesimi arttıracak kısacası beni motive edecek hareketli sert parçalar dinlemeyi seviyorum ki bu tür parçalar genelde yabancı sanatçıların seslendirdiği parçalar oluyor.

Bunun haricinde Türk sanat müziği dinlemeyi çok seviyorum beni rahatlatıyor ve dinlenmeme yardımcı oluyor ayrıca Türk sanat müziği içerik olarak son derece doyurucu, sözleri anlamlı ve düşünmeye değer sözler.

Yani hergün mutlaka birşeyler dinliyorum ama bu o an için ne yaptığıma, ne yaşadığıma, ne düşündüğüme, nasıl bir ruh hali içerisinde olduğuma bağlı olarak değişiyor.

ben sürekli Hip-Hop dinleyen birisiyim ama antrenmanlarda Rock-Metal çok iyi gaz veriyor. yani dışarıda Hip-Hop antrenmanda Rock-Metal :)

yalnızkovboy, 90lar dinleyen yok mu demişsin.. kendime her gün ben 80lerde 90larda genç olmalıymışım diyorum.çünkü ruhum 80lerin 90ların ruhu:)

Duman dinlerim.
Grup Yorum'un Sovyet Marşlarını dinlerken kendimi Kızıl Ordu askeri olarak hayal edip şevkle ağrılara aldırmadan çalışırım.
Yada havaya girmek için Ender'in kafam 1 milyon, içinde patlar gibi mükemmel rap şarkılarını dinlerim.

benim mp3 balon oldugu için salonda ne varsa onu dinliyorum
ve bu malesef palm station oluyor
ve palmcı vj kardesler hep ayı iğrenc pop-piyasa sarkları calıyorlar

Back
Yukarı