Müziksiz Asla Olmaz!!!

Aşağıdakilerden hangisi size en uygun türdür?

• Total voters
    299
Ben müzisyenim, kaliteli olan her tür müziği zevkle dinlerim ve icra etmeye çalışırım. Fakat bu ankette canımı sıkan bir şey var;

Türkiyede yaşıyoruz ve kendi topraklarımızın kendi kültürümüzün muhteşem zenginlikteki müzik dallarını ankete koyma gereği görmemişsiniz bile ama batı formları içeren müzik dallarını çok güzel sıralamışsınız..

*Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği neden ankette yok ?

*Kendi kültürünüzü küçümsüyor musunz da bir anket açıpta yer verme gereği bile duymuyor sunuz?

Bunların cevabını almak istiyorum. Saygılar.

Valla haklısın arkadaşım çok doğru söylüyorsun bende özellikle Türk Halk Müziği severim.Bizimde gerçekten Türk halkı olarak kendimize özgü müziklerimiz var, fakat anketi yaptıktın sonra benimde aklıma geldi neden koymadım diye değiştirmeye çalıştım ama yapamadım o yüzden kusura bakmayın...

Arkadaş! ben zaten kimseye bişey dediniz demedim isteyen istediğini dinlesin beni ilgilendirmez.Ben sadece "Rap-Hipop ı ilk ve orta okul öğrencileri dinler" ve "he he doğru diyosun" dediğinz için söyledim gereksiz bulduysanız keşke hiç cevaplayıpda bunu gereksiz çıkış buldum demeseydiniz.

1.si kurallara uy arkadas dıye degıl nıckımle hıtap edıceksın!!Ayrıca nıye gorusumu belırtmeyeyım..Gereksız ve alakasız bır mesaj yazmıssın..

2.si hem bısey demedım dıyorsun hemde sızın konusmalarınız yuzunden soyledım dıyorsun..Celıskılı degıl mı!!

3.sü sen o mesajlarımızdan ne anladın hala cozebılmıs degılım ama burası bır paylasım platformu ve bızde konu dahılınde goruslerımızı paylastık!!

Arkadaşlar yapmayın herhangi bi müzik türünü sevmiyo olabilirsiniz ama sonuçta müzikte zevkler ve renkler kategorisine giriyo isteyen istediğini dinlesin...

4.sü dedıgın seyın bızım yazdıklarımızlada hıcbır alakası yok!!Biz muzıgı sevmıyoruzda demedık kımsenın dınledıgınede karısmadık!!Bence senın kafan karısmıs bıraz..Bende bu yuzden gereksız ve alakasız dedım..Umarım anlayıp dahada uzatmazsın..Senın konun offtopıc doluyor..

kimse bir müzik türünü sevmediğini söylemedi. ayrıca kimse kimseye "bunu dinleme" diye ithamda bulunmadı. sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun :D

Valla haklısın arkadaşım çok doğru söylüyorsun bende özellikle Türk Halk Müziği severim.Bizimde gerçekten Türk halkı olarak kendimize özgü müziklerimiz var, fakat anketi yaptıktın sonra benimde aklıma geldi neden koymadım diye değiştirmeye çalıştım ama yapamadım o yüzden kusura bakmayın...

en iyi müzisyenler bu işe evrensel bakanlardır bence.. o yüzden Türk bir müzisyen mutlaka batı müzilerini de dinlemelidir.. fakat kendi zengin kültürümüzü de asla unutmamalı ve unutturmamalıyız. kolay gelsin.

en iyi müzisyenler bu işe evrensel bakanlardır bence.. o yüzden Türk bir müzisyen mutlaka batı müzilerini de dinlemelidir.. fakat kendi zengin kültürümüzü de asla unutmamalı ve unutturmamalıyız. kolay gelsin.

neredeyse çin müziginden hint müzigine kadar dinlemişligim var ama bizim müzigi bir sevemedim zevk meselesi bizim kültürü modifiye etmek lazım biraz kanımca kızmayın lütfen.

neredeyse çin müziginden hint müzigine kadar dinlemişligim var ama bizim müzigi bir sevemedim zevk meselesi bizim kültürü modifiye etmek lazım biraz kanımca kızmayın lütfen.

eğer sadece dinleyiciyseniz kulağınıza hoş geleni dinlemeniz gayet normal zevkler tartışılmaz sonuç itibariyle..

ama müziğimizin modifiye edilmesine hiç gerek çünkü zaten yeterince zengin bir müziğimiz var.

fakat şu var ki Türkiyede müzik çok ucuzladı artık önüne gelen albüm yapmaya başladı, afedersiniz dağdan gelen adam halk müziği diye arabesk fantezi ne olduğu belli olmayan dandik dandik albümler yapıp verdiler halka o yüzden müziğimiz piyasa bakımından gerileme durumunda ama yeni nesil olarak bunu değiştirmenin peşindeyiz...

Güzel bir albüm yaptık yakında müzik marketlerde olcak.. halk müziklerini çok sesli ve acapella olarak yorumladık albüm çıktığında forumdada bir iki örnek paylaşırım ilgilenenler için..

eğer sadece dinleyiciyseniz kulağınıza hoş geleni dinlemeniz gayet normal zevkler tartışılmaz sonuç itibariyle..

ama müziğimizin modifiye edilmesine hiç gerek çünkü zaten yeterince zengin bir müziğimiz var.

fakat şu var ki Türkiyede müzik çok ucuzladı artık önüne gelen albüm yapmaya başladı, afedersiniz dağdan gelen adam halk müziği diye arabesk fantezi ne olduğu belli olmayan dandik dandik albümler yapıp verdiler halka o yüzden müziğimiz piyasa bakımından gerileme durumunda ama yeni nesil olarak bunu değiştirmenin peşindeyiz...

Güzel bir albüm yaptık yakında müzik marketlerde olcak.. halk müziklerini çok sesli ve acapella olarak yorumladık albüm çıktığında forumdada bir iki örnek paylaşırım ilgilenenler için..

LoRD oF THe SHeLPe hayırlı olsun diyorum şimdiden,merakla beklicem albümü....

Bir haftadır pc acamıyordum o yuzden sımdı yazmak kısmet oldu..

Umur35 konuyu daha fazla uzatıp chat sayfasına dönüştürmemek adına haklısın diyip susuyorum..

Yukarıda da dedıgın gıbı haklısın deyıp susmak senın ıcın en ıyı secenek zaten cunku hersey acık..Bunun cevabını konusmanın muhattabı olan BEN'den ve AYTOSH'tan almıssın zaten..

kimse bir müzik türünü sevmediğini söylemedi. ayrıca kimse kimseye "bunu dinleme" diye ithamda bulunmadı. sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun :D

Senın gıbı bende bu konuda yazmayacaktım ama hala sankı bız sucluymusuz gıbı konusmus olmana uzuldum dogrusu..Dedıgım gıbı foruma gırmedım o mesajdan sonra simdiye kadar ve bugun usttekı mesajını gordum..Senı kırmayı ıstemem ama sen bızı yanlıs anladın ve ben bunun bu sekılde kalmasını ıstemedıgımden bunu yazdım..Hepımız bu AİLEnin uyelerıyız aramızda kırgınlık olsun ıstemem..Umarım amacımın konuyu uzatmak degıl aksıne bu forumunun ıcındekı dostlugu vurgulamak oldugunu anlarsın..

LoRD oF THe SHeLPe senın konuna gelınce grubunuzun adı ne merak ettım arastırma yapabılmek ıcın..Ve ıkıncısı sırf bu forumun uyesı oldugundan koyacagın orneklerı ındırıp dınleyecegım..Basarılar dılerım..

LoRD oF THe SHeLPe senın konuna gelınce grubunuzun adı ne merak ettım arastırma yapabılmek ıcın..Ve ıkıncısı sırf bu forumun uyesı oldugundan koyacagın orneklerı ındırıp dınleyecegım..Basarılar dılerım..

grubun ismi "Devri Alem Çok Sesli Müzik Topluluğu". albüm 1 ay içinde müzik marketlerde örnekleri zaten burda paylaşırım. haberdar olursun umur35. ilgin için teşekkürler.

bütün rock/metal dinleyenlerini 18-19 temmuzda rock'n coke a bekliyorum... çok müthiş olacak... we will rock you. . . :)

Ahmet Koç'un enstrümental müziklerini dinleyen var mı?
Son derece güzel yorumluyor bilindik türkçe-yabancı şarkıları.

Genelde bağlama tarzı çalıyor sanırım?
Evet, gerçektende iyi çalıyor. Eline distortion bi gitar verseler adam koparcak ama tarzı değil :D
Antrenmanda bana pek gaz vermiyo daha çok antrenman sonrası için

Son düzenleme:
Back
Yukarı