Mükemmel Yağ Yakımı-daha fazla-Fotoğraflı

Sizce Bundan Sonra Ne Yapmalıyım

• Total voters
    14
  • Poll closed .

Kareteciadam

Yeni Üye
Selam beyler

son halim Bu :D

Hemdee bayramdayızz ve aşırı yemek tatlı yedim 1 yıl aradan sonra cips yedim-7-8 ay sonra kola içtim :) Tadını unutmusum sanki :D

Yorumlarınızı bekliyorum :)

sizce yağ yakmaya devam mı ? yoksa hacim mi kazanayım

ben yağ yakmak isterim elbette :)) dahada fit olmaz :) amaç lazarın tahtını ele geçirmek ;)

Eklentiler

• new1.JPG
    new1.JPG
    181,7 KB · Görüntüleme: 525
  • new2.JPG
    new2.JPG
    194,6 KB · Görüntüleme: 501
  • new3.JPG
    new3.JPG
    176,2 KB · Görüntüleme: 488
  • new5.JPG
    new5.JPG
    174,4 KB · Görüntüleme: 515
Selam beyler

son halim Bu :D

Hemdee bayramdayızz ve aşırı yemek tatlı yedim 1 yıl aradan sonra cips yedim-7-8 ay sonra kola içtim :) Tadını unutmusum sanki :D

Yorumlarınızı bekliyorum :)

sizce yağ yakmaya devam mı ? yoksa hacim mi kazanayım

ben yağ yakmak isterim elbette :)) dahada fit olmaz :) amaç lazarın tahtını ele geçirmek ;)

Hacim kazanmaya başla artık. Lazarın tahtına türkiyeden biri oturamaz :)

Kas oranın yüksek olsa şu yağ oranıyla fit olabilirdin ama kas oranın düşük, arttırmalısın. daha fazla yağ yakman birşey kazandırmayacak altında kas olmadıkça.. sıkı çalışmaya ve beslenmeye başlamalısın artık.

Kas oranın yüksek olsa şu yağ oranıyla fit olabilirdin ama kas oranın düşük, arttırmalısın. daha fazla yağ yakman birşey kazandırmayacak altında kas olmadıkça.. sıkı çalışmaya ve beslenmeye başlamalısın artık.

Monday: Chest* Flat Bench 4×8 Incline Bench 4×8 Decline Bench 4×8 Pullover 4×12 Hammer Press 3×12 Dips 3×12

Tuesday: Back/Traps Bent Over Row 4×8 Deadlift 4×8 Pulldowns 4×12 Pull Ups 4×12 Cable Row 4×12 Shrugs 6×10

Wednesday: Delts/Abs Military Press Behind The Neck 3×8 Machine Press 4×8 Lateral Raises 4 x 10 Weight Plate Front Raises 4×10 Front Raise 4×10 Reverse Pec Deck 4×10 Reverse Fly’s (on incline bench) 4×12 Weighted Sit Up 4x failure Hanging Leg Raise- 4x failure Side Bends 4x failure Side Crunches 4x failure

thursday: Rest Recovery

Friday: Triceps/Biceps Close Grip Bench Press 4×8 Pushdown 4×8 EZ Bar Skullcrusher 4×10 Cable Kickback 4×12 EZ Bar Curl 4×8 Wide Grip Curl 4×8 Hammer Curl 4×8(each hand) Concentration Curl 4×12

Saturday: Legs/Abs Squats 4×12 Squat (to bench) 4×12 Bulgarian Squat 4×12 Quad Extensions 4×16 Stiff Leg Deadlift 4×12 Leg Curls 4×16 Glute Kickbacks 4×20 Calf Machine Raises 4×20 Seated Calf Raises 4×20 Leg Press Calf Raises 4×20 Weighted Sit up 4x failure Air bike 4x failure Side Bends 4x failure Barbell Twists 4x failure

Sunday: Rest

programim nasil hocamm ?!!?!

beslenme zaten iyi bakiyorm kendime sekerden uzagim... toz kullanamiyorum... aileden dolayi.

programın copy paste :)

hitap şeklini düzeltirmisin kardeşim....olum molum konuşmak hoş değil.

evet uyguladığın program bu ama profesyonel programı bu.

Back
Yukarı