• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Mücahit Feyzullah # Yaş 17 # Suplementsiz # 6 Aylık Disiplin ve Sabır #

son ve sondan üçüncü fotoya bayıldım.vücut iyi aynen devam.beslenmeye uykuya dikkat et sıkı çalış sabırlı ol gerisi gelecektir.

adidas tech fit kaç tl ye aldın? bayılıyorum bu ürünlere ya nike pro var bide tam boks için :)

sondan üçüncü foto ne öyle ya boynun Tyson gibi abi boksör güreşçi boynu var sende :)

Son düzenleme:
kıskananlarda hemen laf atıyor be arkadas :) adam çalışmış yapmış.. 6 ayda mı yaptim diyor iyi okuyun bi ..bu arada dedigi gibi ortalama bi beslenme olayı nasıl sende ?

yorumun için teşekkürler beslenme şu şekilde

sabah 3 yumurta öğleye ekmek peynir felan öğlene doğru pilav yada makarna üstünde biraz bulabilirsem et, 1 saat sonra felan elme armut ne denk gelirse saat 4-5 lerde bi makarna daha yada pilav, 7-8 e kadar meyve felan, 8-10 arası antrenman, 10:30da pilav makarna ne varsa üstünde biraz et bulabilirsem tabiki ve yatmadan önce süt

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:30 ----------

Senin daha önceki konunuda biliyorum alt yapın var salona yazılman ve gelişim kaydetmen güzel olmuş yolun açık olsun..

teşekkür ederim güzel kardeşim seninde yolun açık olsun

anatomin iyi geçmişinde var zaten daha önceki başlıktada görmüştüm yolun açık bence ama suplement takviyesi alman gerekli hacime ihtiyacın var umarım suplemente zehir gözüyle bakmıyorsundur yolun açık kolay gelsin

Belli ki son evrelerde iyi definasyon yapmışsın. Yağ yakımında neler yaptın?

Yağ yakmak hiç aklımın ucunda değildi yoktu yani öyle birşey hacimlenmeye çalışırken yağsız şekersiz beslenirken yağda erimiş zamanla hiç cardio yapmadım yani ne koşu ne bisiklet 1 kez bile :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:10 ----------

Katılıyorum... Gövdeye bakıyorum gayet iyi ancak bacak hiç yok gerçekten bacaklarıda hallettinmi ideal vücud...

bacaklar genetik olarak çok ölü bir türlü kalflarım çıkmıyor 120 kilo çalışıyorum kalf için tık yok hissediyorum ama gelişmiyor bir türlü baldırlar felan normal ama teşekkürler bu arada yorumun için :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:12 ----------

kardeşim 10 senelik geçmişin olsa da, supplement kullansan da, doping kullansan da.. helal olsun yapmışsın ;) OLMUŞ ;)

teşekkür ederim güzel yorumun için kardeşim :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:21 ----------

son ve sondan üçüncü fotoya bayıldım.vücut iyi aynen devam.beslenmeye uykuya dikkat et sıkı çalış sabırlı ol gerisi gelecektir.

adidas tech fit kaç tl ye aldın? bayılıyorum bu ürünlere ya nike pro var bide tam boks için :)

sondan üçüncü foto ne öyle ya boynun Tyson gibi abi boksör güreşçi boynu var sende :)

tech fit indirimli 25 liraya aldım :) bu arada boyun bende 0dı son 1 ayda ne olduysa birden gelişti anlamadım bende :p

anatomin iyi geçmişinde var zaten daha önceki başlıktada görmüştüm yolun açık bence ama suplement takviyesi alman gerekli hacime ihtiyacın var umarım suplemente zehir gözüyle bakmıyorsundur yolun açık kolay gelsin

Suplement kullanmamamin nedeni almaya paramin olmamasi fitnessin son ay parasini irdan burdan anca topladim ve suplement fitness yapmayan bir insaninda kullanmasi gereken yararli birsey bence

Yağ yakmak hiç aklımın ucunda değildi yoktu yani öyle birşey hacimlenmeye çalışırken yağsız şekersiz beslenirken yağda erimiş zamanla hiç cardio yapmadım yani ne koşu ne bisiklet 1 kez bile :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:10 ----------

bacaklar genetik olarak çok ölü bir türlü kalflarım çıkmıyor 120 kilo çalışıyorum kalf için tık yok hissediyorum ama gelişmiyor bir türlü baldırlar felan normal ama teşekkürler bu arada yorumun için :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:12 ----------

teşekkür ederim güzel yorumun için kardeşim :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:21 ----------

tech fit indirimli 25 liraya aldım :) bu arada boyun bende 0dı son 1 ayda ne olduysa birden gelişti anlamadım bende :p

25 tl mi ben sordum 90 100 tl falandı :D nereden aldın hemen gidip alayım çok seviyorum bu özel yapımları :)

Vücut güzel lakin 6 aylık ve supplamentsiz olduğuna inanmıyorum.Nasıl yapıldıysa yapılsın takdir edilesi tebrikler

Şu yalanlayanları anlayamıyorum. Sonuçta ortada vücut var arkadaş yapmış,çokta güzel vücudun var dostum ne diyeyim tebrikler.=)

Yuh arkadaş ya inanılır gibi değil :), bir adam doğal beslenme ile vücut yapamazmı?, bu ne çekememezlik yahu, sanki arkadaşımız mr olimpia vücutu yapmış ve ben bunu doğal ve 6 ayda yaptım diyor, forum ne hallere düşmüş!, bilgisizlik diz boyu...

Seni tebrik ederim dostum, bu işin anahtarı beslenme, o tamamsa sonraki iş irade ve hakkını vererek yaptığın antremandır, supplementsizde daha ileriye gidebilirsin, daha, daha, dahada ileriye götürmen mümkün, için rahat olsun, ama supplement ala bildiğin anda almanıda öneririm, sana başarılar.

Şu yalanlayanları anlayamıyorum. Sonuçta ortada vücut var arkadaş yapmış,çokta güzel vücudun var dostum ne diyeyim tebrikler.=)

yalanlayanlar yalanlayınca ne kazanıyor zaten anlamıyorum :) teşekkür ederim dostum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:06 ----------

Yuh arkadaş ya inanılır gibi değil :), bir adam doğal beslenme ile vücut yapamazmı?, bu ne çekememezlik yahu, sanki arkadaşımız mr olimpia vücutu yapmış ve ben bunu doğal ve 6 ayda yaptım diyor, forum ne hallere düşmüş!, bilgisizlik diz boyu...

Seni tebrik ederim dostum, bu işin anahtarı beslenme, o tamamsa sonraki iş irade ve hakkını vererek yaptığın antremandır, supplementsizde daha ileriye gidebilirsin, daha, daha, dahada ileriye götürmen mümkün, için rahat olsun, ama supplement ala bildiğin anda almanıda öneririm, sana başarılar.

başlığada yazdım zaten 6 aylık disiplin ve sabır olay bu kadar başka birşey yok :) teşekkür ederim kardeşim ben gidebildiğim yere kadar gideceğim ve şuan stajdayım 4.5 ay spor yapamayacağım antalyaya döndüğümde whey proteinlerimle tekrar başlayacağım bench_O

hocam iyi yapmışın.Benim tam istediğim türde bi vücut.Ama senin bel doğuştan inceyse üçgen olman daha kolaydır.Benim kütük gibi. Neyse başarılar.Ölçüm yaparsan bi fikir verir bizlere. İYİ GÜNLER.

Back
Yukarı