Oh yaa bu sene de bitti ya başka bir şey istemem ben.
Ben sözel öğrencisiyim, bu sene 2. girişim
Geçen haftaki Tarih soruları beni zorladı, epey bir ter attırdı; ama dünkü Edebiyat soruları bana çerez gibi geldi
Bakalım, İnşallah hepimiz istediğimiz yere gideriz![]()
umarım hepiniz istediğiniz üniversiteye girersiniz bu arada konuyu başka yere çekiyorum gibi oluyor ama artık iyi bir gelecek için mükemmel bir üniversitede okumak gerekli bir kaç yabancı dil bilmek gerekli genç insan sayımız çok fazla eğitime giderek çok önem veriliyor bu iyi bir şey fakat diğer yandan eskiden lise üniversite mezunuyum diyince çok iyi gelirli işlere daha rahat giriliyordu şimdi işler değişti elinizden gelenin en iyisini yapın bu işlerin artık şakası kalmadı
o telefonu nasıl içeri soktun gerçekten merak ettim.ayrıca sınava giren bütün arkadaşlara başarılar dilerim bende 3 sene sonra giricem sbs sınavında 60bin sıralamasına girmiştim.eşit ağırlık bölümünde okuyup 3 sene sonra hedefim ilk 30bin.bu hedef için çok çalışmama gerek yok yeterli çalışsam yeter ama zamanla hedefimi büyültebilrim![]()
Nasıl sonuçlar ?
Hedefin nedir ?
Kaç net yapmışın?
Bende sözel öğrencisiyim,benimde 2. girişim
Bana da tarih soruları çerez gibi geldi,edebiyat zorladıAdını ilk defa duyduğum yazarlar oldu,bu sınav sayesinde onlarla da tanışmış oldum
![]()