LYS-fitness program

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmreSG
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EmreSG

Üye
Arkadaşlar merhaba. 6-7 aylık fitness deneyimim var 8 aydır gitmiyorum ve tekrardan başlıcam. Dershane çarşamba cumartesi pazar günleri var çarşamba gitmem imkansız cumartesi gidebilirm pazar günü salon kapalı. Buna göre bi program yapmam lazım,hangi günler hangi 2 bölgeyi çalıştırmalıyım yardımcı olur musunuz

pazartesi:göğüs ön kol
salı:sırt arka kol
çarşamba dinlenme
perşembe:bacak omuz
her cuma bir antremanı tekrarla sırayla en iyi kombinasyonlardan biridir

Dediğiniz sistem güzelmiş sadece cuma değilde cumartesi gidebilirim. Peki hareket olarak program verebilir misiniz fikir olması için?

Kendi programımı yazayım sana tam tembel programı :)
Haftada 3 gün.
P.tesi,
Omuz + Bacak + Karın
Çarş.
Sırt + Triceps + Karın
Cuma
Göğüs + Biceps + Karın
Hareket olarak ben evde dumbbell ile çalıştığım için tavsiye vermiyeyim.
6-7 aylık deneyiminiz varsa az çok halledersin zaten o kısmı.

Teşekkürler yorumlarınız için uygulacağm bu programı. Peki alt karında biraz yağ sorunu var haftada 2-3 gün koşu yapsam sahilde kilo verme yönünde bir zararı olurmu boy 184 kilo 69

boy 1.84 kilo 69 nasıl karında yağlanma var ya :)
eğik mekik sehpası falan vardı onlar karın da ki yağlanmalar içindi yanılmıyorsam ama emin değilim pek

Malesef bu yaşıma kadar blinçsiz beslendim çok yağlı yerdim ve 6-7 aylık spordan hariç hiçbir spor faaliyetim olmadı hayliyle alt karında yağ oldu çok abartılı değil ama var yani,haftada 2-3 kere koşu yapmamın zararı olurmu? spora başladıgımda 60 kiloydum sporu bıraktığımda 74 iyi halim yani :D

Koşu yapmanın ne gibi bir zararı olabilir ki :)
Onun haricinde beslenmene çok dikkat etmelisin o yağlardan kurtulmak istiyorsan.

Back
Yukarı