Low carb diyeti ve suplemenet

Beslenmem biraz sikintili hocam sabah 5 yumurta yulaf ezmesi yogut oglen isteyim oyuzden normal.ev yemegi.cikiyo pilav haric ne cikarsa az yiyorum aksamsa tavuk gogusu 200 gr falan bukadar bcaa gerek varmi.bu durumda birde unutkanlik.basladi bende b12 falan deniliyor nette kilo.versim 83den 76ya dustum ama gobekteki kalin yag hala gitmedi

Bcaa alabilirsin ekonomik açıdan sorun olmayacaksa . İmkanın varsa iş yerine aksamdan yemek hazırlayıp goturebilirsin akşamda sebze yemeye özen göster ve bol bol su iç yulafıda fazla abartma 100gr da 60 gr carb var low carb diyeti için iyi değil günde küçük bir dilim ekmek sorun olmaz kepekli veya tahılli olması şartıyla. Unutkanlık için b12 iyidir ama başka sebepleride olabilir uyku beslenme gibi bunlarıda bi gözden geçir . Ortalama ayda 2kg yağ yakabilirsin yani kalori hesabını ayda 2kg verebilcek sekilde ayarla ve daha fazla protein tüket

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla hocam başka yok ekmeksiz zor hem 2 dilim bişey yapmaz sanırım olay şuki 5 6 kilo verdim ama aynaya bakınca hiç belli olmuyor verdiğim yağ tabakası hala duruyo valla acilen öneriler lazım bana unutkanlıkda yanıma kar kalıyo
p90x yapmayı denedin mi hiç ? Bir araştır derim.

Bcaa alabilirsin ekonomik açıdan sorun olmayacaksa . İmkanın varsa iş yerine aksamdan yemek hazırlayıp goturebilirsin akşamda sebze yemeye özen göster ve bol bol su iç yulafıda fazla abartma 100gr da 60 gr carb var low carb diyeti için iyi değil günde küçük bir dilim ekmek sorun olmaz kepekli veya tahılli olması şartıyla. Unutkanlık için b12 iyidir ama başka sebepleride olabilir uyku beslenme gibi bunlarıda bi gözden geçir . Ortalama ayda 2kg yağ yakabilirsin yani kalori hesabını ayda 2kg verebilcek sekilde ayarla ve daha fazla protein tüket

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elimden geldigince protein tuketmeye calisiyorum hesap kitabs kafsm zor basiyo hocam aksamdsn hazirlayip goturmek zor low carbda gunluk nekadar karrbo almak uygun olur en az ve en fazla[DOUBLEPOST=1437807221][/DOUBLEPOST]
p90x yapmayı denedin mi hiç ? Bir araştır derim.
Bir sra gordum uvfitneese uye oldum yillik uyelii bilginiz varmi site hskkinda

Elimden geldigince protein tuketmeye calisiyorum hesap kitabs kafsm zor basiyo hocam aksamdsn hazirlayip goturmek zor low carbda gunluk nekadar karrbo almak uygun olur en az ve en fazla[DOUBLEPOST=1437807221][/DOUBLEPOST]
Bir sra gordum uvfitneese uye oldum yillik uyelii bilginiz varmi site hskkinda
İnternet üzerinde programın ücretsiz hali mevcut, videoları indirip kullanabilirsin.

Back
Yukarı