Hocam saolda whey cla.carnitin.kreatin.bcaa agir olmazmi yeni.biri icin amacim.suan.yag oranini dusurup kaslari cikarmak.kaybetmeden ve gelismek.bu sirada hangi suplementler uygun olur[DOUBLEPOST=1437661700][/DOUBLEPOST]low karb döneminde en sıkıntılı nokta kas kaybı ve halsizlik. o yüzden yağ yakıcılar yerine bccaa ve kreatin öneririm ben. whey zaten allah'ın emriama yağ yakıcı da kullanıcam dersen burner hakkında tok tutuyor deniyordu bi' araştır derim.
Hocam.kisaca omuz gogus buyutmeklow karb döneminde en sıkıntılı nokta kas kaybı ve halsizlik. o yüzden yağ yakıcılar yerine bcaa ve kreatin öneririm ben. whey zaten allah'ın emriama yağ yakıcı da kullanıcam dersen burner hakkında tok tutuyor deniyordu bi' araştır derim.
Beslenmem biraz sikintili hocam sabah 5 yumurta yulaf ezmesi yogut oglen isteyim oyuzden normal.ev yemegi.cikiyo pilav haric ne cikarsa az yiyorum aksamsa tavuk gogusu 200 gr falan bukadar bcaa gerek varmi.bu durumda birde unutkanlik.basladi bende b12 falan deniliyor nette kilo.versim 83den 76ya dustum ama gobekteki kalin yag hala gitmediYağ yakıcı kullanmana gerek yok zaten çoğu işe yaramaz şeyler birtek bcaa kulansan güzel olur kas kaybını minumuma indirebilmek için beslenmeni iyi ayarlarsan onada ihtiyacın kalmaz.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yag varken.biraz.gobek varken nasil kilo almayi goZE ALICAM nasil hanhi diyetle kilo verixem peki hocam istedigim sey.plaj vucudu ben.yarismayafalan katilmicamki beslenme falan diyet.kilo vermek yag orani dusurme yardimci olun hocam biraz oAmanpeki madem yeni biri olduğunun farkındasın low karb diyeti ne alaka diye soruyo musun kendine hiç? vücudunda kaç kg kas kütlesi var da low karb ile yağ yakacaksan. şimdi diyet yapacaksın 3 ay sonra aynaya bakınca ince ama şekilsiz bi' vücut göreceksin. bildiğin skinny fat olacaksın. ilk önce kas kütlesi kazanılır sonra low karb yapılır. ama sen ben bu sporu yapmiycam sadece zayıflamak istiyorum diyorsan hiç supplement kullanmasan da olur.
beslenme b ölümünde diyetler var, ancak yine de basitçe anlatmak gerekirse ekmeği ve şekeri sıfıra indir günlük toplam 1 tabak pilav tüket karb için. protein oranını kendin tart biç bi' şekilde vücut ağırlığının 1.2 katına çıkartmaya çalış. sudan başka içecek kullanma. ve hergün saadece 1 saat sabahları kalkıp yavaş olmamak kaydıyla yürü. 2 ay sabret.Hocam yag varken.biraz.gobek varken nasil kilo almayi goZE ALICAM nasil hanhi diyetle kilo verixem peki hocam istedigim sey.plaj vucudu ben.yarismayafalan katilmicamki beslenme falan diyet.kilo vermek yag orani dusurme yardimci olun hocam biraz oAman
Hocam ise 6da gidiyorum aksamlari evde spora baslicam beslenme bolumunu inceledim.hepside zaten.low carb.gibi yuksek protein az.karbonhidrat oglenleri ev yemegi cikiyo pilav yaninda sulu yemek.bu.sekilde yesem sorun olurmu ekmegi.kepekli yiyoruk 3 dilim falan seker yok hafyada.bir.kendime odul veriyorum yanlis bisey varmibeslenme b ölümünde diyetler var, ancak yine de basitçe anlatmak gerekirse ekmeği ve şekeri sıfıra indir günlük toplam 1 tabak pilav tüket karb için. protein oranını kendin tart biç bi' şekilde vücut ağırlığının 1.2 katına çıkartmaya çalış. sudan başka içecek kullanma. ve hergün saadece 1 saat sabahları kalkıp yavaş olmamak kaydıyla yürü. 2 ay sabret.
kepekli de olsa buğday da olsa ekmek tavsiye etmem moruk. ama başka imkanın yoksa yapıcak bişiy yok.Hocam ise 6da gidiyorum aksamlari evde spora baslicam beslenme bolumunu inceledim.hepside zaten.low carb.gibi yuksek protein az.karbonhidrat oglenleri ev yemegi cikiyo pilav yaninda sulu yemek.bu.sekilde yesem sorun olurmu ekmegi.kepekli yiyoruk 3 dilim falan seker yok hafyada.bir.kendime odul veriyorum yanlis bisey varmi
valla hocam başka yok ekmeksiz zor hem 2 dilim bişey yapmaz sanırım olay şuki 5 6 kilo verdim ama aynaya bakınca hiç belli olmuyor verdiğim yağ tabakası hala duruyo valla acilen öneriler lazım bana unutkanlıkda yanıma kar kalıyokepekli de olsa buğday da olsa ekmek tavsiye etmem moruk. ama başka imkanın yoksa yapıcak bişiy yok.