Low carb diyeti ve kalça bacak.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MyFira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MyFira

Üye
Arkadaşlar low carb diyeti uyguluyorum.
Yaşım : 16
Boy : 1.74
Kilo : 76
Bacak : 60
Kalça : 100
Bacağın arka kısmında çok yağlanma var ve haliyle kalçada da var ve büyük.
kadın kalçası gibi.
Haftada 3-4 kez günde 45 dakika bisiklet sürüyorum ve yeni başladığım için salonda olan o listeye göre ağırlık yapıyorum.
Beslenmem şu şekilde:
Sabah: 9 10 gibi 5 tane haşlanmış yumurta 2 ' si tam
Öğle : 13.00 gibi 150 Gr tavuk göğsü 40 gr bulgur veya pirinç yanında domates salatalık.
İkindi: 17.00 gibi 150 Gr tavuk göğsü 40 gr bulgur veya pirinç yanında domates salatalık.
Akşam : 22.00 gibi 150 Gr tavuk göğsü 40 gr bulgur veya pirinç yanında domates salatalık.
Gece yatmadan bi yemek kaşığı lor peyniri ve 6-7 tane badem.
Bi faydası olur mu bu diyetin önerileriniz vs cevaplarsanız sevinirim.

sabahları az da olsa 40-50- gr yulaf eklemeni öneririm ayrıca 45dk bisiklet filan sürme git ağırlık altına gir bence. squat, deadlift, bench press yap

Bence de egemenn in dedigi mantikli. Hani illa cardio yapacam dersen agirlik calismadigin 1 veya 2 gun hiit yapabilirsin.

Ben fitnessa yeni başladım 10 gün oluyo bisikletten sonra ağırlığa giriyorum zaten orda bi liste var yeni başlayanlar için o listeye göre kaldırabileceğim ağırlıkların en üst seviyesini yapıyorum. Ama squat felan bacaklara yük bindiği için boy uzamasından dolayı girmiyorum

Vucut agirligi ile squat, glute bridge vs yapabilirsin, boya bir etkisi olmaz. Bunu haricinde kalorilerini say, kilo kontorlu yap ona gore ihtiyacindan 300- kalori seklinde ilerle.

Sekilli bir kalca ve bacak istiyorsan agirlik calismalisin, cardio ile sadece incelebilir ancak istedigin forma ulasamazsin .

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı