Low Carb Diyeti Hakkında Yardım

Nauplios

Üye
Forumda bu diyet hakkında başlık açılmış ama sormak istediğim sorunun cevabını bulamadım birazda ince detay bir soru. Genelde 120-150 gr karbonhidrat geçilmesin denilmiş ama ordaki 12-150 gr karbonhidrattan kasıt ne yani mesela 100 gr kuru makarnanın içinde 75 gr karbonhidrat var orda bahsedilen 150 gr 100gr ın içindeki 75 gr mı yoksa 150 gr kuru makarnayla mı sınırlı günlük tüketim ? cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Makarna yiyecektir, karbonhidrat makro besindir, karbonhidrata konu olan her zaman yiyeceğin içindeki miktardır, yani 75 gr.
Evet bende öyle düşünüyorum zaten ama blogların birkaçında şöyle birşey yazmışlar mesela. Günde 150 gr karbonhidrat yeterli olacaktır (ardından örnek beslenme programı yazıyor) sabah kahvaltısı yumurta bilmem ne öğlen 40 gr makarna öğleden sonra 40 gr makarna akşam 40 gr makarna yatmadan önce bir avuç badem gibi gibi.. Burdaki bakıldığı zaman 70-80 gr karbonhidrat zor cıkıyor o yüzden bu mantıktaki saçmalığa itafen açtım başlığı ama yanlış düşünmediğimi bildiğim iyi oldu teşekkürler

Back
Yukarı