wrath06
Üye
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda ketojenik diyet hakkında araştırma yaptım fenomen fitness'çıların videolarını izledim fakat 20 gr karbonhidrat max sınır olması beni endişelendirdi ve low carb diyet daha mantıklı geldi. Çoğumuz biliyoruz ki kilo vermede (yağ ve su) en önemli faktör INSULIN faktörüdür özellikle sabah uyandığımızda insulin de uyumaktadır insuluni uyandırmamak için düşük glisemik indeksli gıdalar yemek lazım ve bunun yoluda protein ve yağ yemekten geçiyor zaten ketojenik diyetin mantigida budur çünkü yağ ve protein 0 glisemik indeksli olduğundan insulin uyarılmaz ve yağ yakma modunda devam ederiz tabi antreman için karbonhidrata ihtiyac duyacagimizdan bunu kompleks olanlardan karsiliyoruz yesillikler ve yulaf bu ikisinin disinda kesinlikle karbonhidrat almadim
Önce ve sonra degerler gelirsek
6 Hafta önce
Kilo:92
Bel:94 cm
Kol ölçüsü:44.5 cm
6 Hafta sonra
Kilo:80
Bel:85
Kol ölçüsü:42 cm
Şımdilik bu 3 değeri kas ve yağ kaybında göz önünde bulunduruyorum
Kullandığım supplement:
-amix cfm ( olmasada olur )
-Hyroxycut sx-7
-Omega 3
-Supradyn
-Magnezinc (çinko-magnezyum)
-Apikobal (b kompleks)
Günlük macrolar:
-Protein: 180-230 gr
-Karbonhidrat: 40-60 gr maksimum
-Yağ:80-100 gr ( tereyağ,hayvansal yağ,hindistan cevizi yağı,zeytinyagi,omega 3)
Antreman:
Bu diyet her nekadar yuksek eforlu agirlik idmani kaldirmaz sanilsada insulin gun boyu dusuk ve nabiz antreman sirasinda 100 bpm in ustunde oldugu icin antreman ilk 10 dk si haric diger kisimlarinda surekli yag yakiyorum
Genelde 3 hareket 4×12 maksimum agirlik giriyorum gucsuzluk hissediyorsam agirligi azaltiyorum
Her antreman sonrasi 30 dk yuksek tempolu yuruyus, eliptik uzay bandi yapiyorum
Her antreman sonunda mutlaka karın bacak çalısiyorum
1 günlük beslenmeden örnek verecek olursam;
●Sabah; 6 yumurta beyazı
1 bardak klasik kahve + 10-15 gr hindistan cevizi yagi eritip iciyorum
●Öğle;200-300 gr tavuk gogus(zeytin yagiyla)
20 adet badem
Rendelenmis marul salata
●Antreman oncesi:1 ölçek whey + 30-50 gr yulaf + 3 yumurta beyaz 1 sarı
Shake
●Antreman sonrası 300 gr tavuk gogus(zeytin yagiyla)
●Ara öğün: 6 yumurta beyazı
●Yatmadan önce lor ( Ağır antreman yapmışsam)
●Mineral vitamin takviyesi
(Bazen kahvaltıda imkanlar dahilinde 15 gr terayaga pastirmali yumurta-sucuklu yumurta yiyebiliyorum(kesinlikle ekmeksiz)-- Hic bir diyet bunları yiyerek zayıflamayı vaad etmez
Not; Protein mutlaka her zaman olur fakat Yağ yüksekse karbonhidrat düşük olur- Eğer karbonhidrat yüksekse yağ düşük olur
wrath
Önce ve sonra degerler gelirsek
6 Hafta önce
Kilo:92
Bel:94 cm
Kol ölçüsü:44.5 cm
6 Hafta sonra
Kilo:80
Bel:85
Kol ölçüsü:42 cm
Şımdilik bu 3 değeri kas ve yağ kaybında göz önünde bulunduruyorum
Kullandığım supplement:
-amix cfm ( olmasada olur )
-Hyroxycut sx-7
-Omega 3
-Supradyn
-Magnezinc (çinko-magnezyum)
-Apikobal (b kompleks)
Günlük macrolar:
-Protein: 180-230 gr
-Karbonhidrat: 40-60 gr maksimum
-Yağ:80-100 gr ( tereyağ,hayvansal yağ,hindistan cevizi yağı,zeytinyagi,omega 3)
Antreman:
Bu diyet her nekadar yuksek eforlu agirlik idmani kaldirmaz sanilsada insulin gun boyu dusuk ve nabiz antreman sirasinda 100 bpm in ustunde oldugu icin antreman ilk 10 dk si haric diger kisimlarinda surekli yag yakiyorum
Genelde 3 hareket 4×12 maksimum agirlik giriyorum gucsuzluk hissediyorsam agirligi azaltiyorum
Her antreman sonrasi 30 dk yuksek tempolu yuruyus, eliptik uzay bandi yapiyorum
Her antreman sonunda mutlaka karın bacak çalısiyorum
1 günlük beslenmeden örnek verecek olursam;
●Sabah; 6 yumurta beyazı
1 bardak klasik kahve + 10-15 gr hindistan cevizi yagi eritip iciyorum
●Öğle;200-300 gr tavuk gogus(zeytin yagiyla)
20 adet badem
Rendelenmis marul salata
●Antreman oncesi:1 ölçek whey + 30-50 gr yulaf + 3 yumurta beyaz 1 sarı
Shake
●Antreman sonrası 300 gr tavuk gogus(zeytin yagiyla)
●Ara öğün: 6 yumurta beyazı
●Yatmadan önce lor ( Ağır antreman yapmışsam)
●Mineral vitamin takviyesi
(Bazen kahvaltıda imkanlar dahilinde 15 gr terayaga pastirmali yumurta-sucuklu yumurta yiyebiliyorum(kesinlikle ekmeksiz)-- Hic bir diyet bunları yiyerek zayıflamayı vaad etmez

Not; Protein mutlaka her zaman olur fakat Yağ yüksekse karbonhidrat düşük olur- Eğer karbonhidrat yüksekse yağ düşük olur
wrath