kaaneroz
Üye
Alt karın kasları ne yaparsam yapiim erimiyor cardio düzenli beslenme yapıorum ama ne yaptıysam yapayım olmuyor hata yaptıgımı da sanmıyorum ege üni b.e.s.y.o mezunuyum bunun üzerine çok ders işledik fakat ordaki az da olsa yağ tabakasını eritemiyorum doğal yollardan 4 * 4 lük yapmak istiyorum L-Carnitine kullanmayı düşündüm ama amerikada kaldığım dönemde ordaki sporcuların bana dedikleri çok farklıydı L-Carnite' nin hiç bir işe yaramadığını sadece para kazanma amaçlı oluğunu söylediler çünkü spor yapan kişilerin yağ hücreleri diğer kişilere göre daha farklı olduğunu söylediler. Üniversitedeki profesöre sordum onayladı o yuzden doğal yollarla o bölgeyi eritmek istiyorum fakat şuanda kas inşaa aşamasında olduğum için çok kardiyo yapmak istemiyorum. Beslenmem 4*4 lüktür bilinçli beslenirim zaten antrenörüm bu işi bilmemem ayıp herkes herşeyi bilemez şuanda tek takılıp kaldığım nokta çok çok az abs de yağ var aslında geliştirim orayaı fakat görünmüo yağdan dolayı ciddi antrenörlerden bilgi alabilirmiyim
kafa_
kafa_