Lorsuz Shake ?

Selamün Aleyküm . Forumu 3 4 aydır takip etmeye çalışıyorum Temmuz dan beri de fitness ile uğraşıyorum ve ALLAH a şükür iyi de gelişmem olduğunu düşünüyorum ve çevremdekiler de aynı şekilde düşünüyor - evde yapmama rağmen - . Soruma gelirsek ; lorsuz ve protein tozsuz shake yapıyor musunuz muz + süt dışında . Peynir ve türevleriyle pek aram olmadığından bunu sorma ihtiyacı duydum . Yapıyorsanızda protein karb ve yağ miktari nedir . Eğer lorsuz ve protein tozsuz olmazsa mecbur lor da kullanırım . Acı çekmeden gelişme olmaz sonuçta . Antremandan sonra içiceğim bu arada saat 10.00 10.30 gibi antremanım bitiyor . Şimdiden Teşekkürler :) . ( 1.73 boy 80 kg a güncel ; 36 kol 29 bilek 110 omuz 89.5 bel bunlarda ekim ayına ait ölçüler bu hafta tekrar ölçeceğim . )

Teşekkürler , fityemek ti galiba kanalın adı oradan da bulamadım lorsuzu demekki lor şart protein miktarının yükselmesi için :) . Siz kullanıyor musunuz acaba shake ?

Teşekkürler , fityemek ti galiba kanalın adı oradan da bulamadım lorsuzu demekki lor şart protein miktarının yükselmesi için :) . Siz kullanıyor musunuz acaba shake ?
dostum ben bir ara antreman sonraları kullanıyordum fakat bırkatım tadı ölümcül geliyordu tadı sana iyi geliyorsa gün içinde yatmadan önce de tüketebilirsin

Konuyu açtığımdan beridir yapıyorum işin sırrı muzda olmayınca tadı biraz garip kalıyor ( malzemeleri tam olunca efsane tadı var süt de soğuksa kış olmasına rağmen efsane ) onu da tarçın bir nevi olsa düzeltiyor olmazsa sütü fazlalastirmak ikinci çözümü :) . Eğer yapmak isteyen arkadaslar olursa diye yazayım dedim .

Back
Yukarı