Lorlu yumurta tarifi

Bu kahvaltığı Kardiyo yaparken tercih eder miydiniz?

• Hayır

Votes: 0 0,0%
  • Belki

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    1

Kaanak93

Üye
Merhaba arkadaşlar;

Boy : 1.80
Kilo : 93
Yağ oranım : %23
İhtiyacınız olanlar;
100 gr lor
3 adet yumurta
pulbiber ve nane
L-carnitine liquid ile başladık bakalım 1 hafta oldu :) Ben kendim genellikle haşlama yumurta yemekten sıkıldığım zamanlar bu tarihi yapıp diyetimi korur hale geliyorum. Özellikle 2 gün haşlama yumurta akı yedikten sonraki gün artık gitmiyor. Ve bunu kendim diğer arkdaşların verdiği tarifler ile değiştererk kendime uyarladım.
İlk önce 3 adet yumurta akını bir tabağa kırıyoruz. İçine 1 yumurtanın yarısı kadar sarı da koyuyuroruz. Daha sonra 100 gram Lor peynirini içine ufalıyorum. En son içine pul biber koyabilirsiniz. Ben pulbiber + nane koydum. Ymurtanın kokusu falanda gelmedi. Güzeldi. Sonra ise zeytinyagı ile tek yemek kaşığı tavanın dibine gezdirdim. Yanına biber ve domates dildim ve Süt koydum. Sütsüz olmaz :)) Sonuc;

Ya aslında oda oluyorda bazen çok sıkılıyorum yumurta akını yiyemiyorum. Bişiler geliştirmek lazım :)))) Diyetteyim tabi çok az zeytin yağıda kullanıyorum tam oturuyo diyebiliriz :D

Vallahi tabağı gördüm hafta içi sabahlarım geldi gözümün önüne :)
3 yumurta beyazı , bir tam yumurta ile yapıyorum ben. 100 gram kadar lor peyniri ile yapıyorum , bazen 75. Yanında 4 zeytin , 2 dilim tam tahıllı ekmek ile birilkte yiyorum. Tam tahıllı ekmek olmasına dikkat et , kepekli ekmekten çok daha iyi. Kardiyo derken , yağ yakıp kilo almaya çalışıyorsan bence güzel bir kahvaltı. Ekmeği 50 gramı geçirmesen daha iyi edersin. Ben bulk yaptığım için fıstık ezmesi , kuruyemiş vs. de tüketiyorum kahvaltıda ama kafanı karıştırmayayım.

İşin özü , bence iyi. Yalnızca ekmeği tam tahıllı ekmek yapabilirsin. L - Karnitin 'i de kesinlikle kullanmanı tavsiye ederim. Kilo verdiğim dönemde çok faydasını gördüğümü düşünüyorum.

Sabahları ;
3 yumurta akı
Light beyaz peynir yada lor
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak süt ve belli bir zaman sonra 2'si bir arada kahve

Öğlenleri;
Brokoli haşlama ve antremandan bir saat önce bir adet elma ( genelde akşam 5 gibi yapıyorum )

Spordan sonra;
Bol su,
2 adet mandalin ( yağ yakıcı özelliğinden dolayı)

Akşamlar;
Tavuk göğüs haşlama
Brokoli
Yağsız salata ve domates bol limonlu
Ton balığı ( yağı süzdürülmüş )

Tam programım bu simdilik geceleri yatmadan önce yemek yemiyoruma aksam yemeğinden sonra yersem bir mandalin.. Ayrıca az limon sıkarak bol su tüketmeye calısıyorum. L-carnitine düzgün bir besin programı ile işe yarıyor. Şuan bende yarıyor. 1 hafta oldu kardiyo tekrar basladım. Karşılığını alıyorum gibi. İlk ay bir bitsin bakalım görücez :) Ayrıca bugun Lorlu yulaflı pankek de ekledim menüye harika :))))[DOUBLEPOST=1414259212][/DOUBLEPOST]Kilo vermeye aynı zamanda kas olarak kazanmaya calısıyorum inş iyi gidiyor. ALLAH nasip ederse istikrarla olacak bu iş

Back
Yukarı