Yorumun için teşekkürler dostum.ben kullanıyorum tabi ben lor peynirine muz kakao ve biraz balla tatlandırıp su yerine süt ekliyorum (tarifi aldığım yerde bal ve süt yoktu su vardı süt yerine) tabi suyla olan tarifleri pek sevmediğimdenistersen suyla yap. güzel oldu baya
Protein değeri yüksek karb. da idare ediyo antremandan sonra içiyorum bi 500 ml
![]()
deneyebilirsin ama yulaf ezmeside yiyorum her gün nerdeyseYorumun için teşekkürler dostum.
Sanırım biraz damak tadımıza göre tatlandırabiliyoruz.
4 paket Yulaf ezmesi almıştım tadını sevmedim olduğu gibi duruyolar içine onuda katar içerim artıksaolasın tekrardan dostum.
Yorumun için saol hocam teşekkür ederim200 Gram lor peynirini robotun içine atıyorum su ekliyorum karıştırıyorum ve ayran kıvamına getiriyorum, içine başka hiçbir şey atmıyorum.
Bunu yaptıktan sonra hemen yarım muzumu yanımda bekletiyorum, o acil can kurtarma görevi görüyor o sırada, çünkü lor peynirinin o iğrenç tadının artından ağzına tatlı bir şey atmazsan ölebilirsin.
Lor karışımını Büyük bir bardağa boşaltıyorum ve tek seferde kafama dikiyorum, yavaş yavaş içersem işkence olur, tek seferde kafana dikince işkenceyi sadece en sonunda hissediyorsun.
Akabinde hemen yarım muzumu yiyorum lorun tadı ağzımdan gitmiş oluyor.
Bende sütle yapma tarafındaydım ama sanırım süt kana sudan daha geç karıştığı için genelde su ile yapmayı önermiş herkes.Tam aksine dediğim gibi yaparsan hem tatlı olur normal çikolatalı süt gibi içersintabi kıvamını iyi ayarlamak lazım sütü bol koy da
bugün fazla lor koymuşum tereyağı gibi bi tat geldi hep öyleydi yine içtim sorun olmadı ama normalde çok daha iyi oluyo deneyin bi
![]()
tabi yani ne zaman yediğiniz de önemliBende sütle yapma tarafındaydım ama sanırım süt kana sudan daha geç karıştığı için genelde su ile yapmayı önermiş herkes.