Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, Almanyada ve kuzey avrupa ülkelerinde quark peynir var sporcular vs. çok tüketiyor daha çok Labne kıvamında. Sanırım Türkiyedeki Lor bu oluyor? ama buradakiler çok kuru. En iyi yolu yumurtanın içine katarak tüketmek...
Merhaba. Bu ürünü kullanıyor musunuz? Sanırım 17 kg'lık paketlerde satılıyor. Fiyatı nedir ve son kullanma tarihinin ne kadar olduğunu söylerseniz sevinirim. Teşekkürler.
Şimdiye kadar tum pıyasadakı lorları denedım en guzelı yörsan ve tahsildaroglu onun harıcı ıyı degıl ozellıkle kebir marka aman aman gordugunuz yerde kacın ben hayatımda bu kadar berbat lor daha yemedım yazık cope gıttı tuzlu mu tuzlu tatsızmı tatsız zaten parca parca kucucuk halde ınsanın bogazada kacıyor berbat berbat
Sütaş aldım geçenlerde tadı çok güzel ama aşırı tuzlu.Bide tadına bakmadan sütle muzla karıştırıp shake yaptım leş gibi bir tadı vardı ki ben nerdeyse hiçbişeyden iğrenmem.Paketin arkasında protein değerleride yazmıyordu.Bim'den Kaanlar lor aldım tuzu yok baya hafif.Protein oranı 16