Lor peynirini nasıl tadlandırıyorsunuz?

Eresbos

Üye
Sabah kahvaltısında ve yatmadan önce çoğu kişi lor peyniri yiyor.Bende hep niyetlenip forumda en çok övülen kaanlar marka lor peynirini aldım ama hep bir köşede ekşiyip kalıyor :D Siz nasıl yiyorsunuz,bir tarif verebilir misiniz? :)

Not:Geceleri kaçış noktam yarım yağlı süt,lor yemekten daha pratik ve lezzetli geliyor :)

Kanları fotosunu yollayın bir bakım arkadaslar tabiki besin değerlerinide başka marka tuketıyorun da ben

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

pavy4u8a.jpg
https://img.tapatalk.com/d/14/05/16/baby4asa.jpg[/IMG
Bunu yeni aldım kullanan arkadas varmı]

Hocam bi tarif var ben ancak o şekilde yiyorum tavaya koyuyorum biraz zeytinyağı biraz salça birazda pul biber karıştırıyorum çok güzel bi tad oluyor çökelek tarzı birşey

Hocam bi tarif var ben ancak o şekilde yiyorum tavaya koyuyorum biraz zeytinyağı biraz salça birazda pul biber karıştırıyorum çok güzel bi tad oluyor çökelek tarzı birşey

Annemde çarliston biberle kavuruyor ama biberleri kizarttigi icin biraz zararli :) senin dedigin gibide deniyecegim kardesim.birde carlistonu kizartmadan deniyeyim :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Benim tercihim 100 gr lor peyniri + 2 adet haşlanmış yumurta beyazı + pul biber + karabiber şeklinde

Domates + baharat ile gayet güzel oluyor. Yanında su içmeyi ihmal etmeyin ama boğulma riskiniz olmasın, özellikle benim gibi hızlı yiyorsanız. :D

Sent from my Tapatalk using iPhone.

yeşil soğan dere otu maydanoz ve çörek otuyla birlikte karıştırınca cok efsane oluyo az miktarda koyun ama cok koyarsanız lorlu salata gibi bişi olur :D

Baylar,

Reklam gibi olmasın, bilmiyorum forumda marka yazmak yasak mı değil mi. Yasak ise affola.
Yağsız Tahsildaroğlu lor peyniri aldım. çok beğendim. ama dikkat etsin bu markanın tam yağlı - az yağlı ve yağsız olanı var. yağsız olanı alın.

ben şahsen beğendim. ama tabi 1 haftadan sonra tüm lor peynirleri ekşir. bu çok doğal.

apuzudas.jpg
bende bunu kullanıyorum gayet tadı güzel oranlarında yüksek düşük yag

Back
Yukarı