Lor peyniri tüketimi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rap
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rap

Üye
arkadaşlar lor peynirini hazır değil de açıktan alıyorum, bir de haftada toplam 1 kilo lor peyniri bitiriyorum. sizce iyi mi yoksa tüketimi arttırmalı mıyım? (amaç kilo almak)

arkadaşlar lor peynirini hazır değil de açıktan alıyorum, bir de haftada toplam 1 kilo lor peyniri bitiriyorum. sizce iyi mi yoksa tüketimi arttırmalı mıyım? (amaç kilo almak)

Kilo almak için lor peyniri yerine daha bol miktarda içinde karbonhidrat barındıran yiyeceklere yönelmelisin mesela makarna , pilav , yulaf ezmesi gibi lor peyniri bulundurduğu yüksek protein nedeniyle sıkça tercih edilir kullanımı konusunda ben sabah 150 gr gece yatmadan önce 150 gr mutlaka tüketirim.

Kilo almak için lor peyniri yerine daha bol miktarda içinde karbonhidrat barındıran yiyeceklere yönelmelisin mesela makarna , pilav , yulaf ezmesi gibi lor peyniri bulundurduğu yüksek protein nedeniyle sıkça tercih edilir kullanımı konusunda ben sabah 150 gr gece yatmadan önce 150 gr mutlaka tüketirim.

teşekkürler cevap için. evet karbonhidratlı besinler de lazım, ama proteinin de kas yaparken kilo almaya katkısı olmaz mı?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : lor

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı