Lor peyniri önerisi??

arkadaşlar genelde antremandan sonra lor shake yapıyorum kendime aldığım tuzsuz lorla. Sanırım tatlı lor diye de geciyor piyasada. Yalnız shake yaptıgım blendırda yağlı bi yüzey bırakıyor bildiğin. Açıktan aldıgım için yağ oranını bilmiyorum. Yine tuzsuz olup az yağlı lor önerisi olan var mı?

en son açtığım konuya da bakacağınız üzere alın size lor peynir. 40 gramında tam tamına 32 gr protein

Eklentiler

• IMG-20170913-WA0006.jpg
    IMG-20170913-WA0006.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 441
uzun zamandır gözlemlediğim...şu an mevcut piyasadaki lorların yağlı olması...eskiden lorlar tam eksimik kıvamında ve tatsız tussuz olurdu ama şuan kahvaltılık gibi servis edildiğinden için yağ katmaya başadılar...arkadaşlar bu tip lolar size extra kalori yülü getirebilir....klasik eski usul lor olmadıkça bence tercih etmeyin

uzun zamandır gözlemlediğim...şu an mevcut piyasadaki lorların yağlı olması...eskiden lorlar tam eksimik kıvamında ve tatsız tussuz olurdu ama şuan kahvaltılık gibi servis edildiğinden için yağ katmaya başadılar...arkadaşlar bu tip lolar size extra kalori yülü getirebilir....klasik eski usul lor olmadıkça bence tercih etmeyin
Protein tozu kullanmıyorum abi ondan lor shakesiz beslenme cok zor oluyor ama dediğin gibi yağlılar gerçekten.

Back
Yukarı