Living Large: Jay Cutler's 8-Week Mass-Building Trainer

Arkadaşlar bodybuilding.com sitesinde jay cutler'ın bizler için hazırlamış olduğu programı uygulayan var mı? Varsa sonuçlarını yazabilir mi?
livinglarge_header_640.jpg

Biraz inceledim. Bence biraz supplement desteğiyle gayet uygulanabilir bir program. Uyguladın mı dersen salona gidemediğim için mümkün değil maalesef.

ben bugün başladım 2 senedir aktifim bu sporda ilk gün göğüs biraz hafif geldi insan mucizevi bişi beklemiyor tabi ama bi ağrı falan olsaydı iyiydi :) kullandığım suplementler yüzünden de dinç olabilirim bakalım zaman zaman bu program hakkında hissettiğim ve aldığım sonuçları yazacağım burada ki arkadaşlarda faydalanır inşallah :)

Bugün ikici günüm hem biceps hem triceps in çalıştırıldığı gün baya bi yorucuydu fakat çok iyi pump etkisi gördüm svemeye başladım bu programı

bende bu programı inceledim sonra vazgeötim adam sabah göğüs akşam göğüs biceps yapıyor bunu olympialar kaldırabilir ancak cok karışık antreman..

4.haftada mornig ve afternoon olarak 2 part var ondan bahsediyorum..[DOUBLEPOST=1385575633][/DOUBLEPOST]4.haftada chest e bakarmısın orda morning chest evening biceps yazmıyormu ?

bunda sıkıntı yok ki sabah göğüs akşam biceps bunları tek öğünde birleştirebilirsin ki göğüs ve biceps aynı gün yapılabilir bir egzersiz sen sabah göğüs akşam göğüs biceps demiştin ben o yüzden yanlış anlamışsın dedim

ya ben ondan caydım jim stoppanini shorcut to size a başladım bu da güzel bende bunu tavsiye ederim amabu bitince jay cutlar ı da deniycem özellik kol günü baya hosuma gitti =)

5-7 sets 8-10 reps diyo bu ne şimdi 5 set mi 6 set mi 7 set mi 8 tekrar mı 9 tekrar 10 tekrar mı boyle görünce kafam karışırıyor çok tecrübeli değilim bu konudaa[DOUBLEPOST=1385576283][/DOUBLEPOST]ve sabit kilomu yoksa ağırlık artırmalı olup olmadığını nerden anlıycaz

tamamdır usta teşekkür ederim=)[DOUBLEPOST=1385577079][/DOUBLEPOST]5 hareket 15 set biceps için fazla değilmi sizce forumda 4 hareket deniliyor en fazla

Back
Yukarı