Merhaba herkese öncelikle.Forumu dolaştım epey bi ama tam istediğim bilgileri bulamadım ve burada konu hakkında bilgisi olan bi çok abim olduğuna da eminim.
Aslında problemim tam olarak sporla kilo verememek ve bunun sebebinin de hatalı beslenme veya hatalı spor olduğunu biliyorum.Yaklaşık 2 ay önce ekmeği ve hamur işini keserekten bir diyete başladım ve bir ay içinde yaklaşık 5-6 kilo verdim ardından spora başlamam gerektiğini farkettim çünkü liseye zayıf başlamak istiyordum.2 hafta spora haftada 3 gün 2 haftadır da hergün gidiyorum.Sporda yaptığım şeyler 10 dakika koşu bandı,10 dakika bisiklet,10 dakika twister,10 dakika (kollarını tutup ileri geri yaptığımız cihaz)ismini hatırlayamadım
Ve bunların yanında da bazı karın çalışmalarını yapıyorum.Ama 1 ay içerisinde sadece 2 kilo verebildim.Şimdi söylemek gerekirse boyum 1.81 cm kilom da 84 ve sadece okulların açılmasına 2.5 hafta kaldı ancak henüz zayıf bir görünümde değilim.
YARDIMLARINIZA MUHTACIM
Not: Salon sahibinin tavsiyesi ile L-carnitine kullanıyorum 1 haftadır
Aslında problemim tam olarak sporla kilo verememek ve bunun sebebinin de hatalı beslenme veya hatalı spor olduğunu biliyorum.Yaklaşık 2 ay önce ekmeği ve hamur işini keserekten bir diyete başladım ve bir ay içinde yaklaşık 5-6 kilo verdim ardından spora başlamam gerektiğini farkettim çünkü liseye zayıf başlamak istiyordum.2 hafta spora haftada 3 gün 2 haftadır da hergün gidiyorum.Sporda yaptığım şeyler 10 dakika koşu bandı,10 dakika bisiklet,10 dakika twister,10 dakika (kollarını tutup ileri geri yaptığımız cihaz)ismini hatırlayamadım

YARDIMLARINIZA MUHTACIM

Not: Salon sahibinin tavsiyesi ile L-carnitine kullanıyorum 1 haftadır