Lise İlk Gün

Hiç unutulurmu lise yılları ya okudukça içim kıpır kıpır oldu..Yapman gerekenleri arkadaşlar söylemiş zaten ekleyecek pek birşey yok ağır başlı ol ama ağır oldun diye pasif kalma girişken ol çocuksu hiç bi zaman davranma kızlara çok ilgi verme bakma öyle dik dik.Üst snıflara gelince kendilerinden alt kademe geldiği için hemen artislik yaparlar hele ki kızlar için hemen ilk günden bu benim bu senin kavgası başlar ve kızlarda onlar büyük ortam yaparım diye onlarla takılır size yüz vermezler onun için sende onlara yüz verme hatta büyüklerle takıl benm ilk gün heyecanım olmadı hiç beni tanıyan tanıyordu zaten okulda ilk gün sadece yürüyüşümden ve kendime güvenimden dolayı lise 3 lerden 10 kişiye yakın serseri tipli kişilerl kenara çekmişlerdi sonradan tavrımı koydum o günden sonra kardeşim ayağı çekmeye başladılar.Sakın öyle bişey olursada yüz verme onlara üstüne çıkmaya calısırlar para isterler okullarda değişilmez bir huy haline gelmiştir zaten cebinde 100tl olsa bile gidip para istemek öyle yamyamlara fırsat verme.Keşke dönebilsekte o yıllara tekrardan eğlenebilsek lise bitti üni.de istediğimiz yer olmadı simdi açık ögretim kamu okuyorum ve 1.5 senedir çalışıyorum hukuk bürosunda

bol bol manita yap,matematik derslerine girme,kantini dolandır,okula sigara cep telefonu bilgisayar götür,bitane defterin olsun, bütün dersleri ona az.spor derslerinde okul kıyafetiyle sıraya giren tek sen ol.en arkada en dipte otur.sınavlarda kopya çek.yakalansanda zayıf alacaksın.denemek herzaman en iyi seçimdir.devamsızlıpı ilk dönem doldur..diyenler olabilir.ama sakın yapma.

bu biraz abartılı oldu sanki ama... :) yinede her şey için herkese teşekkür ederim...

saygılar...

ee okullar açıldı nasıldı ilk gün :) üzerinde düşüncek tasalanacak bir durum varmıymış. sen, azınla çoğunla kendin ol. şimdiden burdaki yaratılan kalıpların içerisine sokmaya çalışma kendini zaman aklına sokar bazı şeyleri. Yaradan sana düşünme diye birgüç vermişki akıllara zarar üstüne gittinmi o gücün burdaki yazılara ihtiyacın kalmaz ama bazı söylediklerini cidden yap :D aklına yatanları. sana eğitim hayatında başarılar bilinçli yaşayan bir birey olmanı temenni ederim Rabbimden

ilk gün süperdi tanıştık işte arkadaşlarla ufak bi grubumuz oldu şimdiden takılmaya başladık hayatımdan memnunum herkese her şey için çoook çoook teşekkürr ederim

saygılar... :)

Back
Yukarı