lisanslı bir güreşçi olarak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Paul_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence konunun önce ki mesajlarını görmediniz. :) Yazdıklarınıza katılıyorum, hemen hemen aynı düşünceleri önce ki mesajlarda paylaştım. Esasen bütün mücadele sporlarına saygımız var, güreşçiler ve boksörler birbirine daha farklı bir saygı duyar o ayrı. Boks kondisyonel - kardiyak anlamda zirve demek, güreş ise iskelet sistemi ve kas kuvvetinde zirve demek. İkisi birbirinden çok çok farklı ve muazzam derecede tamamlayıcı sporlar. Düzenli antrenman yapan bir boksör çok iyi bir atlet olur, güreşçi ise tüm kaslarını ve sinir sistemini son derece uyarıp kuvvetlendirmiş bir sporcu. İki farklı modu bir araya getirmek kişisel donanım açısından çok faydalı. Her ikisini de, sabırlı, hoşgörülü, olgun ve iyi yürekli insanların icra etmesini dilerim. Ki çok şükür doğal seleksiyon oluyor, ya art niyetli insanlarda o irade yok, ya da düzenli ağır antrenmanlar insanları hamur kıvamına getiriyor :)
yok hocam açıkcası mesaj yazdıktan sonra sizin mesajlarınızı inceleme fırsatım oldu. ben de sizin yazdıklarınıza katılıyorum ki, nerdeyse aynı şeyler hepsi. iyi günler

zaten bizde aynısını dedik mesajları hiç okumadan yoruma girişmişsin kardeşim :)

iyi bir güreşçi teke tekte daha etkildiir yada daha avantajlıdır diyelim en iyisi... ama iyi bir boksör 2v1 3v1 de elbette daha etkilidir ve avantajlıdır.

Back
Yukarı