Lisans Sildirmek. Lisansi olan herkes baksin lutfen

Maclara cikmak istiyorum ama lisans cikartirsam omur boyu spor yapmasam bile kavga durumunda silah olarak sayilmasin istiyorum ellerim. Lisans cikardiktan bir sure sonra yenilemezsek falan silinebiliyor mu? Bilgisi olan yazabilir mi?[DOUBLEPOST=1526505344][/DOUBLEPOST]Yani lisans cikarttim diyelim sporu biraktim seneler sonra kavga edersem boksor sayilmak istemiyorum

Bu olayı çok abarttın kardeşim.
Türkiyede iken benim de kick boksta lisansım vardı, sokakta kavgaya da karıştım, mahkemelik de oldum ama birşey olmadı.Sonuçta ben kendimi savundum.
Eğer haksız değilsen, asla korkma.
Sadece savunma olayını abartmamalısın, adam bir yumruk attı ise, onu altına alıp saatlerce döversen meşru müdafaa sınırını aşar sın.
Onun haricinde birşey olmaz, gençliğimizin bir bölümü kavgalarla geçti bizim. Haklı ol, meşru müdafaa sınırını aşma. Bunlar yeter.
Ama en güzeli kavga etmemek tabi. İnsanın eline birşey geçmiyor

Bu olayı çok abarttın kardeşim.
Türkiyede iken benim de kick boksta lisansım vardı, sokakta kavgaya da karıştım, mahkemelik de oldum ama birşey olmadı.Sonuçta ben kendimi savundum.
Eğer haksız değilsen, asla korkma.
Sadece savunma olayını abartmamalısın, adam bir yumruk attı ise, onu altına alıp saatlerce döversen meşru müdafaa sınırını aşar sın.
Onun haricinde birşey olmaz, gençliğimizin bir bölümü kavgalarla geçti bizim. Haklı ol, meşru müdafaa sınırını aşma. Bunlar yeter.
Ama en güzeli kavga etmemek tabi. İnsanın eline birşey geçmiyor
Bunlarin bilincindeyim zaten. Yinede 18 yasindan sonra resmi olarak boksor sayilmak istemem

31aralikta lisans suresi dolar ve her sene yeniletmen gerekir sene icinde ne zaman cikarttigin onemli degil 31 aralik gunu butun lisanslarin gecerlilik suresi dolar. Fakat gecmise dair olan bi lisansin ilerde seni kavgada ne kadar etkiler bilemem.

Back
Yukarı