lisans alma hakkında yardım

Temun

Üye
merhaba ben yeni üye oldum. haliyle nereye konu açacağımı bilmiyorum. yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. benim olayım şu; 2 yıl boyunca vücut geliştirme ve powerlifting yaptım. ancak 6 aydır yapamıyorum. açık bırakma yöntemiyle kıl dönmesi ameliyatı oldum. hala iyileşmedi. ben tekrar başlamak istesem ancak lisans yani antrenör belgesi falan almak istesem yapabilir miyim? yani neler gerekiyor? neler yapmam gerekir? nasıl takip edebilirim? lütfen bilgi verin.

türkiye vg federasyonu sitesini takip et, antrenörlük kursu tarihi ve yerlerini paylaşırlar orda.

türkiye vg federasyonu sitesini takip et, antrenörlük kursu tarihi ve yerlerini paylaşırlar orda.
peki bunların ücretleri ne kadar oluyor? ne kadar sermaye gerek. ben salon açmayacam. öyle elimde dursun belki o alanda iş bulurum diye. ya bu arada ben göbek yaptım. yine de alabilir miyim? 8 ay önce powerlifting yapıyordum. yani geçmil ve fiziki özellikler ne kadar önemli?

peki bunların ücretleri ne kadar oluyor? ne kadar sermaye gerek. ben salon açmayacam. öyle elimde dursun belki o alanda iş bulurum diye. ya bu arada ben göbek yaptım. yine de alabilir miyim? 8 ay önce powerlifting yapıyordum. yani geçmil ve fiziki özellikler ne kadar önemli?
Belgeyi hocam tam fiyatı hatırlamıyorum ama 1000-1500tlye kurs parasıyla birlikte alıyorsun.I.Kademe Yardımcı Antrenörlük diye geçiyordu.Senin yaşadığın şehirde açılırsa 1500tl ve kursa giderek zamanını vererek alırsın.Her sene kademe atlatma şansın var diğer kurslara giderek onların ücretlerini bilmiyorum.
Etrafta antrenörlük belgesi olan olmayan çok kişi çalıştırıyorlar.Ücretleri bilmiyorum tam ama belgeli ve vücudunun fit olması avantaj hocam, dediğin gibi yağ oranını göbeği düşürürsen ekmek yiyebilirsin bu işten ama ben salon hocalarının ücretlerini çok fazla olacağını düşünmüyorum, ancak kurumsal fitness salonlarında iş yakalarsan 2500tl belki maaş görürsün.
Bu işte para daha çok personal trainerlıkta...

Back
Yukarı